Конфликт избухна в едно от най-известните аристократични семейства в Европа,

...
Конфликт избухна в едно от най-известните аристократични семейства в Европа,
Коментари Харесай

Конфликт в едно от най-известните аристократични семейства в Европа

Конфликт избухна в едно от най-известните аристократични фамилии в Европа, откакто принц Ернст-Аугуст, брачен партньор на принцеса Каролина Монакска, се опълчи по финансови причина на сватбата на сина си с съветска дизайнерка, заяви Агенция Франс Прес.

Сватбата е планувана за 8 юли.
In einem Monat heiraten Ernst August von Hannover jr. & Ekaterina Malysheva. Was bisher bekannt ist: https://t.co/u2ovwVSVSK #Welfenhochzeit pic.twitter.com/CyPEJe4Juv
— HAZ (@HAZ) June 1, 2017 " Решението не беше елементарно за мен, тъй като това визира сина ми, само че се усещам длъжен да опазя ползите на династията Хановер и имуществото ѝ, в това число и културно, което й принадлежи от епохи ", съобщи принцът на Хановер пред в. " Ханделсблат ".

Според вестника, спорът е поради ориста на фамилни парцели в Германия след сватбата - земи и гори в провинция Долна Саксония. Чрез юристите си, принцът на Хановер желае от сина си, който носи същото име, да му върне подаръците, които му е направил през 2004 година и 2006 година Той отхвърля да признае сватбата на сина си с съветската дизайнерка Екатерина Малишева, планувана за 8 юли в фамилния палат в Германия.
En ¡HOLA!: Todo preparado para la boda del príncipe Ernst de Hannover y la diseñadora Ekaterina Malysheva https://t.co/uOuyPwmy2P pic.twitter.com/JndkvEAhn5
— Revista ¡HOLA! (@hola) March 16, 2017 " Продължавам да се надявам, че синът ми ще се съобрази с ползите на фамилията и ще промени решението си. Готов съм за диалози и помиряване ", добави 63-годишният принц.

Сватбата се счита за светското събитие на годината в Германия. Очаква се на нея да участват представители на европейската аристокрация и доста звезди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР