Компромиси с нашите принципи не правим. Няма да стоим в

...
Компромиси с нашите принципи не правим. Няма да стоим в
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане забърка страшен скандал, напусна зар...

Компромиси с нашите правила не вършим. Няма да стоим в една стая с Вас. Това съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов и помоли част от публицистите в залата да изоставен, тъй като са " част от жълтите медии, които изкривяват действителността ".

Минути след началото и след отвод на " представителите на непознатите медии " да изоставен, Костадинов стана и сподели, че няма да има конференция, в случай че има представители на Медиапул, Капитал и Дневник, написа " Новини ".

Моралът ми като жител и като политик не ми разрешава да споделям едно пространство с тях, извънредно не хигиенично е това, което вашите сътрудници от Дневник вършат, безапелационен бе той, напускайки залата в постройката на Българска телеграфна агенция.

" Възраждане " ще поддържа мандат единствено и само на " Възраждане ". Готови сме да вземем третия мандат, в случай че президентът реши да ни го даде, сподели Костадинов.

Той предвижда, че най-вероятно отиваме на нови избори.

" Готови сме с кабинет. Единственият ни сътрудник е българският народ. Ще дадем преговорен екип. Влизането на България в Еврозоната ще унищожи стопанската система ни и българския лев. Смятаме, че би трябвало да има референдум по въпроса ", изясни водачът на " Възраждане ".

По думите му от ГЕРЛ са го развеселили и той съобщи: Борисов би трябвало да мълчи, а не да приказва.

Костадинов е безапелационен, че желае да поддържа връзка единствено с чистоплътни.

Костадин Костадинов атакува НАТО, по думите му поради тях ни намалявал отбранителният капацитет. " Европейски Съюз и НАТО не са едно и също нещо, ние не чуваме нищо в посоката за решение на проблемите ни ", счита той. 

Най-важното нещо е България да продължи да живее в мир, държавното управление, което се основава има за цел да вкара страната във война, отсече още водачът на " Възраждане ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР