Компенсация за горивата, която да е ефективна и да нулира

...
Компенсация за горивата, която да е ефективна и да нулира
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Работниците да се обединят в синдикати на работните си места


" Компенсация за горивата, която да е ефикасна и да нулира резултатите от глобите и от спирането на доставките на съветски горива, би трябвало да покрива цялата разлика, само че това няма по какъв начин да се случи ". Това изясни в изявление за предаването `Преди всички " по стратегия " Хоризонт " Ваня Григорова от КТ " Подкрепа ":

" Много хора към този момент си направиха сметката, че 50 литра с отстъпка 25 стотинки значи всъщност 12,50 лв.. На всеки е ясно, че това не покрива увеличените разноски. Цената на хляба даже се усили с към 20 – 23 % единствено през последните няколко дни. Това по никакъв метод не се адресира през ограниченията, които се разискват сега, тъй като в последна сметка нарасналите цени на горивата се отразяват върху всички артикули и понижението с 12 лв. на сметка, която би платил някой от нас на бензиностанция, изрично е незадоволителна, с цел да облекчи изобщо товара върху семействата ".

Икономическият консултант към КТ " Подкрепа " прикани служащите да се обединят в синдикати на работните си места и да се борят за увеличение на техните хонорари .

Ваня Григорова добави още, че досега няма публично заявление от страна на КТ " Подкрепа “ за присъединяване в митинга на превозвачите и работещите в градския превоз на 18 май :

" В понеделник има изпълнителен съвет, на който евентуално ще бъде разисквана тази тематика и ще стане ясно дали ще участваме ".

Цялото изявление с Ваня Григорова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР