Компанията зад колекцията Bored Ape Yacht Club (BAYC), Yuga LAbs

...
Компанията зад колекцията Bored Ape Yacht Club (BAYC), Yuga LAbs
Коментари Харесай

Yuga Labs уреди дело с едно от лицата зад имитацията на Bored Ape Yacht Club

Компанията зад сбирката Bored Ape Yacht Club (BAYC), Yuga LAbs уреди правосъдно дело с един от разработчиците, стоящи зад имитацията на плана, известна като RR/BAYC.

На 6 февруари притежателя на известната сбирка уреди правосъдно дело с Томас Лемън, разработчик на уеб страници и смарт контракт, който продаваше BAYC NFT от художника Райдър Рипс, против който също се води дело.

Компанията, стояща зад сбирката, повдигна дело против Леман през януари за присъединяване му в и техническата поддръжка на имитиращата сбирката.

Според информацията Леман е оказал помощ на Рипс и Джереми Кахен да разработят и разпространяват незаменяемите токени (NFT) в обществените медии.

Твърди се още, че това е било съзнателно изпитание да се навреди на Yuga Labs, като се сътвори илюзия във връзка с сбирките.


 


Yuga Labs и Леман са постигнали съглашение за непрекъсната възбрана за Леман да употребява сходни изображения на сбирката с маймуните или да ръководи каквито и да било сметки в обществените медии, внушаващи връзка с компанията.

Според информацията Yuga Labs са удовлетворени, че Леман е признал ролята си в подпомагането на някогашните си сътрудници Райдър Рипс и Джереми Каен да нарушават комерсиалните марки на Yuga Labs при създаването, маркетинга и продажбата на подвеждащите незаменяеми токени.

Въпреки това има обособени настоящи каузи по отношение на потреблението на изображения от сбирката на BAYC от страна на Рипс. Джереми Каен също е съден за прекопирване и продажба на същите артикули на същите платформи като Yuga.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР