Компанията зад бранда казина Palms Bet – Телематик Интерактив България“

...
Компанията зад бранда казина Palms Bet – Телематик Интерактив България“
Коментари Харесай

Компанията зад Palms Bet увеличава пазарния дял и поема към Франкфурт

Компанията зад марката казина Palms Bet – „ Телематик Интерактив България “ – съумява да усили пазарния си дял макар ожесточената конкуренция в последните месеци поради навлизането на нови играчи. Фирмата изпраща мощно трето тримесечие и с наслада следи, че след няколко много динамични години, през 2022 година към този момент има нормализиране на пазара.

Дружеството се радва на значителен растеж в приходите си в интервала юли – септември – с към 36% на годишна база до 73.5 млн. лева,

колкото сме осъществили за съвсем за цялата предишна година “, разяснява финансовият шеф на компанията Красимир Тахчиев по време на виртуална среща с вложителите.

Той изяснява сериозния растеж при онлайн
казиното със забележителен капацитет за напредък, който „ ще ни разреши да се развиваме динамично през идващите години “, както и с нараствания пазарен дял, който „ приказва за нашата добра тактика и позиция на пазара “.

Нетната облага на сдружението също пораства – с 25% до близо 18 млн. лева



Изпълнителният шеф на компанията Лъчезар Петров изясни, че екипът е взел решение за по-целенасочени маркетингови тактики и по-засилена реклама след приключването на акциите на съперниците, които са съвпаднали в средата на годината.

Компанията се похвали с доходност на продажбите и вложения капитал, която е над междинната за бранша. Все отново при нея има леко намаляване, дължащо се на по-високите разноски към платежните оператори и увеличението на възнагражденията.

Таксите, налагани от платежните сътрудници, са по-високи, а в това време масата от клиенти, която обаче работи с по-малки суми, се усилва. По отношение на възнагражденията на чиновниците, растежът е аргументиран от навлизането на нови външни играчи.

Тези нараствания значително успяхме да ги компенсираме с по-ефективна маркетингова тактика “, разяснява Тахчиев.
Ръст на дейните консуматори
Сред моторите на забележителния напредък е увеличението на дейните консуматори с към 70% до над 78 хиляди консуматори средномесечно макар засилената конкуренция. Така на процедура по-широката потребителска маса съумява да компенсира наклонността за понижение на междинния доход от клиент. Успоредно с това екипът на компанията свива до 1% отпадналите консуматори с помощта на промени в софтуерите.


Проекти в развиване
Компанията разгласи и проектите си за излизане на борсата във Франкфурт по сходство на друга българска компания – „ Алтерко “. Очакванията на екипа са това да стане през второто тримесечие на идната година и да обезпечи достъп до по-голяма ликвидност. Борсата е желана поради доста по-големите размери на търговия и доста по-широкия кръг от вложители. Проектът е към момента в начален стадий.

Компанията напредва с навлизането си на пазара в Перу, където към този момент са стартирани административните процедури по узаконяване. Вече е учредено и сдружение там. В момента предстоят финални механически проби.

Колкото до активността на компанията в Кения, която стартира при започване на годината, към този момент е събрана задоволително информация за пазара, на база на която е основана специфична маркетингова тактика, която да ускори наличието на пазара и да усили приходите.

Колкото до проектите за агресия в Украйна, те са на очаквателен режим поради войната в страната, само че се вършат разбори и се чака „ сполучлив миг за нахлуване на пазара там “.

Иначе сега „ Телематик Интерактив България “ работи по подробен бизнес проект за идната година. Изпълнителният шеф предвижда сполучлива година, през която на пазара в България най-вероятно ще навлязат и нови оператори на фона на това, че България е атрактивен и разрастващ се пазар.

Подготвени сме за това нещо “, заключи Петров.
„ СТ Интерактив “
Доставчикът на игрално наличие " СТ Интерактив ", дъщерно сдружение на компанията, също регистрира по-високи доходи. От думите на Петров стана ясно, че то е било показано на няколко събития, събиращи игралната промишленост, и там „ са подписани покупко-продажби със стратегически сътрудници “. Очакванията са те да дадат опция за разширение на наличието на съществуващите пазари и излизане на нови.

През последните няколко месеца компанията стъпи на четири нови пазара, които назова „ извънредно перспективни “ – Швейцария, Нидерландия, Чехия и Словакия.

Вярвам, че в идващите месеци ще успеем много интензивно да разтеглим пазарния си дял на въпросните пазари “, разяснява Петров.
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР