Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че осем алткойна показват

...
Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че осем алткойна показват
Коментари Харесай

Тези шест алткойна са позиционирани за възход според Santiment

Компанията за крипто разбори Santiment заяви, че осем алткойна демонстрират признаци на евентуално възходящо придвижване на цените си.

Според Santiment се следи понижаване на циркулиращото предложение на токени, основани на Етериум ( ETH ), за децентрализирани тържища като SushiSwap (SUSHI) и Injective Protocol (INJ), както и за децентрализираната финансова платформа CurveDAO ( CRV ) и междуверижния протокол Biconomy (BICO). Този спад се дължи на потребителите, които трансферират тези активи в портфейли за независимо настойничество.

Santiment също по този начин означи, че родните токени на децентрализираната финансова платформа Reef Finance (REEF) и блокчейна Aelf (ELF) са част от “най-големите прехвърляния от тържища към студени портфейли ” през 2023 година, съгласно техния разбор.

Що се отнася до последствията от тези трендове, Santiment допуска, че историческите данни демонстрират позитивни резултати за бъдещите цени, когато обилни количества активи се реалокират от тържища към портфейли за независимо настойничество.

Освен това Santiment следи удивително нарастване на китовите транзакции за основаната на Етериум платформа за синтетични активи Linear Finance (LINA) и основаната на Етериум платформа за виртуална действителност Decentraland ( MANA ), достигайки тримесечен връх.

Въпреки че тези активи означиха относително непретенциозно ценово показване през 2023 година, скокът на китовите преводи заслужава да се означи.

Santiment също по този начин проучва полемиките в обществените медии към Биткойн ( BTC ) и откри, че неговата обществена доминация е намаляла до тримесечно дъно. Този спад съответствува с повишаване на полемиките за други криптовалути, което допуска изместване на вниманието на вложителите от Биткойн. Santiment преглежда тази смяна като показателна за “пазарна лакомия ” в интервал, когато алткойните набират известност и внимание.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР