Компанията Westinghouse и новият й собственик Brookfield Business Partners трябва

...
Компанията Westinghouse и новият й собственик Brookfield Business Partners трябва
Коментари Харесай

Собствениците на Weetinghouse отказват да върнат почти 134 млн. долара


Компанията Westinghouse и новият й притежател Brookfield Business Partners би трябвало да върнат 133,6 млн. $, само че отхвърлят, оповестява atominfo.ru, базирайки се на информация, публикувана от компанията Wind Down, контролираща потреблението на имуществото и сметките на Westinghouse в интервала на ръководството по време на банкрута на атомната компания.

В интервала на банкрута, компанията Westinghouse е осъществявала действия по строителството в Съединени американски щати на блокове с реактори АР-1000 посредством краткотрайно съглашение с клиентите. Те са предвиждали в частност основаване на обособени сметки, по които клиентите са превеждали средствата за възнаграждение на подизпълнителите на Westinghouse.

Преобразуването на Westinghouse и преходът на компанията към новия притежател в границите на процедурата на управляем фалит към този момент е завършила, само че по тези спомагателни сметки са останали неизплатени средства.

Според мнението на Wind Down се е основала „ неуместна обстановка “. Подизпълнителите, които не са получили заплащания за осъществената от тях работа търсят юридически способи. Заплащане може да бъде направено от тези в допълнение основани сметки, само че Westinghouse " и Brookfield отхвърлят да създадат това.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР