Компанията вече използва 100% чиста енергия за своите дейности, а

...
Коментари Харесай

"Нетера" - споделяме една планета, отговорни сме към нейните ресурси!

Компанията към този момент употребява 100% чиста сила за своите действия, а до края на 2021 година възнамерява да реализира въглеродна индиферентност

Изменението на климата е международен проблем. Той може да бъде позволен, когато доста страни и компании се ангажират да подхващат дейности. " Нетера " е единствено една компания, само че като водач в сектора на телекомуникациите в България осъзнава корпоративната отговорност да поеме световните провокации и да въодушеви другите.

Цялостната тактика на българския телеком е колкото амбициозна, толкоз и историческа за компанията. Положителното влияние върху околната среда, природата и планетата е политика в " Нетера " от години.

През 2021 година " Нетера " към този момент употребява 100% чиста сила за своите действия, а до края на годината възнамерява да реализира въглеродна индиферентност. Следващите стъпки са да стане въглеродно отрицателна, като в бъдеще усилва позитивното си влияние върху околната среда.

В своята решителност да реализира тези цели компанията ползва разнообразни ограничения за енергийна успеваемост. Тя влага в съвременни технологии за климатизация с по-ниско ползване на сила в своите дейта центрове, в хибридни и електрически коли, в електронен указател на документи без потребност от хартиени копия и печатане единствено в случай че е безусловно неизбежно.

Телекомът възнамерява да компенсира в допълнение въглеродния си отпечатък посредством залесяване, преработване и преизползване на съоръжение и всевъзможни запаси за многократна приложимост.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР