Компанията се чувства отговорна да повиши осведомеността по този проблем,

...
Компанията се чувства отговорна да повиши осведомеността по този проблем,
Коментари Харесай

Motorola те съветва: Не пиши в движение, защото на пътя животът е с предимство!

Компанията се усеща виновна да увеличи осведомеността по този проблем, който е все по-видим в наши дни. Много огромен брой от случаите на пътя са в следствие от потребление на мобилни телефони от водачите по време на придвижване. Разговорите към този момент не са подобен проблем, тъй като съвсем всеки може да реализира съгласуваност сред автомобила и смарт телефона си, само че писането на известия и браузването в интернет са едни от главните аргументи за катастрофи. Според направени изследвания:
-         7 от 10 водача преглеждат обществени медии до момента в който карат, а всеки четвърти счита, че е безвредно да се снима видео.
-        Установено е, че 23 пъти се усилва вероятността да се убие човек, в случай че се написа при шофиране.
-        На всеки 6 секунди изместване на погледа от пътя, с цел да се употребява телефона, се прибавят още 4,6 секунди време за реакция. Това значи, че в случай че се движим с 85 км/час, ще изминем 100 метра без да гледаме пътя.
Задачите,   отклоняващи вниманието от пътя, са най-честите аргументи за пътно произшествие. Например при търсене на устройства по време на придвижване се усилва 6,7 пъти риска от злополука.
Решението е сложно и зависи единствено от нас, тъй като с изключение на смарт телефона в ръцете си държим и нечия орис
Motorola предлага да се употребяват стойки, с цел да може устройството постоянно да е на очевидно място.  Ако въпреки всичко се постанова наложително да се употребява телефона, по-добре е да се употребяват гласови команди. По-лесно е в сравнение с си мислите.
Motorola излиза с действителни и работещи принадлежности, които да понижат случаите на пътя. С напредването на технологиите от ден на ден се оферират разнообразни типове аксесоари, основани на Bluetooth технологията като: безжични слушалки, смарт часовници, които покриват главните функционалности на телефоните и други В самите устройства на m otorola са основани специфични функционалности като Moto Actions, гласови команди, ръководство посредством жестове и инспекция на известията единствено с едно допиране. От компанията знаят какъв брой е скъпо за  клиентите да имат бърз и елементарен достъп до Гугъл Assistant, с цел да употребяват гласови команди. Ето за какво опростиха потребителското преживяване   и сложиха специфичен бутон ситуиран в профил на телефона. Сега вашият персонален асистент е постоянно разполагаем - просто натиснете бутона, с цел да активирате гласов надзор и да получите всички отговори или помощ, от които се нуждаете.
Safety Bri4ka Academy и motorola демонстрират по какъв начин действително се случват случаите, когато използваме смарт телефоните по време на шофиране.


Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР