Компанията OtterBox, която произвежда аксесоари за смартфони, представи нови калъфи

...
Компанията OtterBox, която произвежда аксесоари за смартфони, представи нови калъфи
Коментари Харесай

OtterBox представи малко странни калъфи за iPhone, изработени от тъканта на кактуса опунция

Компанията OtterBox, която създава аксесоари за смарт телефони, показа нови калъфи за iPhone, направени от тъкан от кактуса опунция, оповестява изданието MacRumors.

Серията калъфи се назовава Symmetry. Аксесоарите са направени въз основата на твърда полимерна рамка с подсилени ъгли. Тя има изпъкналости към блока на камерата и екрана, които са предопределени да защищават устройството от изпускане и надраскване. Повърхността на калъфа е покрита с мек материал, наподобяващ кожа – той е направен от сегменти на кактуса опунция.

Според представители на OtterBox за производството на по този начин наречената „ кактусова кожа “ са нужни по-малко земя, вода и други естествени запаси, в сравнение с за производството на елементарната изкуствена кожа. Производителят употребява зрели подложки от опунция за направата на покритията, което разрешава суровината да се събира, без да се вреди на растението, защото останалата част от кактуса остава жива и може да даде плод в бъдеще.

Кактусът опунция

Персоналът на MacRumors тества калъфите по време на ревюто CES 2024 в Лас Вегас. Според тях материалът от опунция е по-добър от препоръчаната от Apple опция от изкуствената кожа с име FineWoven.

Освен калъфите за iPhone, OtterBox възнамерява да показа и каишки за Apple Watch и портфейлите MagSafe.

Калъфите на OtterBox ще излязат на пазара напролет на 2024 година Цената на един калъф от серията Symmetry ще бъде 60 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР