Компанията McClic представи интересен нов продукт на пазара на персонални

...
Компанията McClic представи интересен нов продукт на пазара на персонални
Коментари Харесай

McClic продава пътнически хеликоптер за необучени пилоти

Компанията McClic показа забавен нов артикул на пазара на лични мултикоптери. За да бъде ръководен осемвинтовия MC One, на потребителя са нужни единствено 10 минути особено образование. Режимът на ръководство е подобен на този на дроновете, а някои задания са изцяло автоматизирани. 

MC One тежи 160 кг и развива оптималната скорост от 80 км/ч. Може да носи водач с тегло до 90 кг в продължение на 15 минути. Винтовете са направени от въглерод, а дизайнът е оптимално банален и има най-малко защитни детайли, което е сериозен минус, защото означава, че водачът при положение на рухване на практика не е предпазен от пострадване.

Компанията организира серия от сполучливи тестови полети и към този момент пусна MC One на цена от $150 000, позиционирайки новостта като премиум играчка. Според специалисти цената на хеликоптера е очевидно надценена спрямо сходни оферти. Въпреки това, поради възходящото търсене на самостоятелен въздушен превоз, може да се допусна, че към момента ще има купувачи измежду богатите клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР