Компанията Magna е получила голяма поръчка за интегрирана система за

...
Компанията Magna е получила голяма поръчка за интегрирана система за
Коментари Харесай

Повече безопасност с помощта на новото вътрешно огледало на Magna

Компанията Magna е получила огромна поръчка за интегрирана система за наблюдаване на лидера и пасажерите от немски производител на коли. Това първо по рода си редовно решение в промишлеността ще бъде на пазара от 2024 година и ще интегрира изцяло камерата и електрониката във вътрешното огледало.

Системата понижава сложността на съставените елементи и изцяло интегрира камерата с висока разграничителна дарба, инфрачервените предаватели и електронния блок за ръководство във вътрешното огледало. Важна характерност е камерата, скрита зад стъклото на огледалото, което усъвършенства както вътрешната интеграция, по този начин и стила спрямо решенията на пазара сега.

Сложният програмен продукт следи придвижванията на главата, очите и тялото на лидера, с цел да открие невнимателно държание, унесеност или признаци на безсилие. Освен това системата има вътрешно наблюдаване, което може да се употребява за наблюдаване освен на лидера, само че и на дейностите и наличието на други пасажери в транспортното средство.

Друга специфичност на системата Magna е централната й позиция високо върху предното стъкло. Той разрешава оптимална, безпрепятствена видимост към лидера, пасажера начело и пасажерите на втория и третия ред. Пътниците се следят от камера, която е изцяло интегрирана във вътрешното огледало.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР