Компанията Google състави рейтинг на десетте финалисти на международния музикален

...
Компанията Google състави рейтинг на десетте финалисти на международния музикален
Коментари Харесай

Гугъл издаде кой ще спечели Евровизия

Компанията Гугъл сформира рейтинг на десетте финалисти на интернационалния музикален конкурс Евровизия въз основа на анкети измежду ползвателите на търсачката в интернет.

„ Още през днешния ден вие можете да разберете кой ще победи съгласно ползвателите на Гугъл, в случай че точките бъдат присъдени на страните за това какъв брой интензивно техните участници се търсят от поданици на други страни ”, гласи изказване на компанията, представено от БГНЕС. Гугъл с още една стъпка напред в усъвършенстването на превода Дa ce paзгoвapя нa чyжд eзиĸ, cтaвa мaлĸo пo-лecнo блaгoдapeниe нa нoвaтa paзpaбoтĸa нa Gооglе, написа Kaldata.com.

Най-популярен измежду интернет потребителите е представителят на Франция Билал Асани, на второ място е ексцентричната група Хатари от Исландия. Челната тройка в изследването на Гугъл завършва със Сергей Лазарев от Русия.

Също по този начин интерес измежду потребителите провокират участниците от Холандия, Беларус, Кипър, Швейцария, Италия, Сан Марино и Швеция.

„ През 2017 година системата на Гугъл за точкуване вярно предсказа спечелилия в състезанието, а през 2018 година първото място на Евровизия зае един от любимците на интернет аудиторията “, оповестява пресслужбата на компанията. Финалът на Евровизия ще се организира в събота вечер в Тел Авив, където представители от 26 страни ще се състезават за първо място в известния музикален конкурс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР