Компанията Capital Concept Limited (CCL), инвеститор в мегакомплекса за развлечение

...
Компанията Capital Concept Limited (CCL), инвеститор в мегакомплекса за развлечение
Коментари Харесай

Инвеститорът в българския Лас Вегас излиза на борсата

Компанията Capital Concept Limited (CCL), вложител в мегакомплекса за забавление и бизнес край столицата " Света София ", ще качи акциите си на Българската фондова борса. Одобрение по тази причина е издадено през вчерашния ден от Комисията по финансов контрол (КФН).

" Търговията на тази обществена платформа е част от тактиката за ръководство на капитала на CCL и ще способства за поддържане на най-благоприятен кредитен профил и баланс при финансиране на многомилионния пилотен план " Света София " в община Елин Пелин ", обясниха от компанията.

Проектът е на стойност 1,5 милиарда евро. Той ще включва съвременен конгресен и изложбен център, закрит целогодишен аквапарк и редица първокласни развлекателни и бизнес площи. " Св. София " ще се трансформира в първия в Европа " корпоративно ръководен образован град " с помощта на партньорството с китайския софтуерен колос ZTE Corp.

Новият развлекателен и бизнес комплекс ще даде подтик на заетостта в района както по време на строителството, по този начин и при употребата - чака се да бъдат основани 1850 непрекъснати работни места.

Проектът " Света София " ще бъде ситуиран на 15 минути път от интернационалното летище на столицата. В него ще бъдат интегрирани технологии и IT решения, които ще му разрешат да действа като " интелигентен град ". Комплексът ще съчетава опциите на туристически курорт, културен, развлекателен и търговски център. С поддръжката на българското държавно управление ще бъде основан интернационален образован град от международна големина, който включва 5-звезден хотел, конферентен и изложбен център от най-голям клас, най-големия в света закрит аквапарк, величествен търговски център, многофункционален регион, казино и към този момент настоящ голф клуб.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР