Партия Величие може да изключи членове на парламентарната си група,

...
Партия Величие може да изключи членове на парламентарната си група,
Коментари Харесай

“Величие“ може да изключи членове на парламентарната си група заради гласуване с ГЕРБ и ДПС

Партия " Величие " може да изключи членове на парламентарната си група, в случай че те продължат да гласоподават дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи, сподели пред БНР идеологът на групировката Ивелин Михайлов. Той посочи, че гласуването е направено по разпореждане на народен представител от групата:
Прочетете още
" Те са дали своят вот по този начин, тъй като индивидът, който е обследвал казуса, е споделил да се гласоподава по този метод. Ние проверяваме дали това нещо е разследване на неведение, на неточност или е съзнателно ".

Според Михайлов е допустимо депутати от парламентарната група да са подложени на напън, на какъвто твърди, че е бил подложен самия той:

" Явно това изнудване и това пазаруване е минало и по други хора. Ще забележим кои са се поддали и кои не ".

Ивелин Михайлов сподели, че при последващо сходно гласоподаване ще има изключени от парламентарната група, даже с риск тя да се разпадне:

" Дори да се разпадне парламентарната група, при нас това не е проблем, тъй като ние имаме работа, която сме дали обещание по осветляване на процесите в България. И даже като самостоятелни депутати ние ще си свършим работата съвършено, тази, която сме дали обещание на нашите гласоподаватели ", сподели Ивелин Михайлов, основател на партия " Величие ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР