Kомпания, занимаваща се с модерно технологично и екологично производство, е

...
Kомпания, занимаваща се с модерно технологично и екологично производство, е
Коментари Харесай

Пореден инвеститор входира свое инвестиционно намерение в старозагорската Индустриална зона „Загоре“

Kомпания, занимаваща се с съвременно софтуерно и екологично произвеждане, е входирала официално  капиталово желание за закупуване на имот в Индустриална зона „ Загоре “ в Стара Загора.

В него е заявявано закупуване на над 6 дка повърхност и създаване на фабрика с индустриална линия. Очакваната инвестиция е в размер на близо 3 млн. лв., а в производството ще бъдат заети в началото 60 души.

Целта на вложителя е да осъществя модернизира своето софтуерно произвеждане, което е с висока добавена стойност. Стратегическите насоки, които ще следва са по-широко нахлуване в българския пазар и по-високи стойности на износ на артикули. Фирмата разполага с нужните конкурентни преимущества, с цел да се осъществя като водач на пазара.

„ Резултатите от взаимния ни труд с Община Стара Загора и „ Национална компания Индустриални зони “ ЕАД, стават все по-видими. Инвеститорите харесват това което виждат, а точно – съвременна индустриална зона, с построени връзки и инфраструктура и новостроящи се здания, които скоро ще оживеят, изпълвайки се с работна ръка. Истината е, че това притегля още повече интерес и внимание към нас “, акцентира изпълнителният шеф Радослав Танев.

В Институт по зоология „Загоре“ досега са продадени седем парцела, които ще обезпечат работа на над 300 души. Продължават да се водят договаряния с нови евентуални вложители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР