Компания на чаровната актриса, разбира се, правеха половинката й Теди

...
Компания на чаровната актриса, разбира се, правеха половинката й Теди
Коментари Харесай

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров избягаха от София заради грипа


Компания на чаровната актриса, несъмнено, правеха половинката й Теди Салпаров, дребният им наследник Максим, който е към този момент на половин годинка, както и огромният наследник на волейболиста от първия му брак - Георги.

Щастливото семейство избра Несебър, с цел да се защищити от вирусите и има желание да остане там най-малко няколко дни. " Следобедна разходка в остарелия Несебър с двете синеоки момчета ", е написала хубавицата в обществената мрежа, а думите й разумно провокираха вълна от одобрителни мнения.

Ралица, чиято известност набъбна съществено след присъединяване й в паметния сериал " Откраднат живот ", нееднократно е признавала, че точно с помощта на тази своя роля е съумяла за малко да се запознае с доста и разнообразни специфики в медицината, заради което е станала и надалеч по-внимателна в действителния си живот.

Любопитна детайлност е, че по време на спонтанните фотоси, които Ралица и Теодор си вършат в Стария град на Несебър, прегърнали дребния си наследник Максим, огромният Жоро е попивал всяка писмен знак на литературното произведение " Илиада " от Омир. Факт, който самата актриса издаде, след което добави, че с изключение на книгата, другото, от което едвам се откъсва близо 11-годишното момче, това е компютърната игра PlayStation.,пише show.blitz
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР