Компаниите Sanofi S.A. и GlaxoSmithKline plc обявиха в сряда, че

...
Компаниите Sanofi S.A. и GlaxoSmithKline plc обявиха в сряда, че
Коментари Харесай

Великобритания се договори с GSK и Sanofi за доставка на коронавирусна ваксина

Компаниите Sanofi S.A. и GlaxoSmithKline plc оповестиха в сряда, че са постигнали съглашение с държавното управление на Обединеното кралство за доставка на до 60 милиона дози коронавирусна ваксина.

" С нашия сътрудник GSK, ние от Sanofi сме радваме да си сътрудничим с държавното управление на Обединеното кралство, както и с няколко други страни и световни организации като част от нашите непрекъснати старания да разработим безвредна и ефикасна ваксина и да я предоставим допустимо най-бързо. Изключително ценим поддръжката на държавното управление на Обединеното кралство за тази споделена визия ", означи Томас Триумф, изпълнителен вицепрезидент и световен началник на Sanofi Pasteur, в известие за пресата.

Френската фармацевтична компания също по този начин съобщи, че чака тестванията за " Фази 1/2 " да стартират през септември, а изследването във " Фаза 3 " да стартира до края на годината. " Регулаторното утвърждение може да бъде реализирано до първата половина на 2021 година ", в случай че тестванията покажат, че имунизацията е сполучлива при предварителната защита на Covid-19, прецизираха от Sanofi.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР