Комитетът на малките гърди в момента приема нови членове. Пластичният

...
Комитетът на малките гърди в момента приема нови членове. Пластичният
Коментари Харесай

Намаляването на гърдите ще нарасне рязко през 2024 г., тъй като съжалението за повдигане на гърдите нараства, казва пластичният хирург

Комитетът на дребните гърди сега приема нови членове.

Пластичният хирург Марк Пасифико, президент на Британската асоциация на естетичните пластични хирурзи, предвижда, че намаляването на гърдите ще бъде най-горещата козметична процедура за 2024 година, като избира „ формата пред размера “, сподели той пред Daily Mail.

Изглежда, че в миналото мечтаните двойни D в този момент са изпаднали в недружелюбност измежду младите дами, макар огромното търсене на аугментации от клиентите на Gen Z предходната година.

Когато Кайли Дженър описа за съжалението си за гърдите си, като сподели, че й се желае „ в никакъв случай да не ги прави “, забележките й бяха повторени от хор от други дами, които оплакаха недомисленото им решение.

„ Когато оправих циците си, наклонността в хубостта беше напълно да имаш тип на Кардашиян – огромни цици и огромно дупе “, сподели инфлуенсърката Алиса Маккей преди The Post.

„ Иска ми се да бях изчакала и да помисля дали интервенцията е нещо, което в действителност желая да направя “, продължи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР