Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е образувала производство за

...
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е образувала производство за
Коментари Харесай

КЗК подпука Марешки за нелоялна конкуренция в бизнеса с горива!

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е образувала произвеждане за нелоялна конкуренция от страна „ ТРЕЙДНЕТ ВАРНА “ ЕООД. Тя е благосъстоятелност на фамилията на водача на политическа партия „ Воля “ Веселин Марешки. Това излиза наяве от инспекция на уеб страницата на Комисия за защита на конкуренцията.

От уеб страницата на Комисия за защита на конкуренцията излиза наяве, че „ Лукойл България”ЕООД, „ ЕКО България” ЕАД, „ НИС Петрол” ЕООД, „ Петрол” АД, „ Синергон петролеум” ЕООД, „ Ромпетрол България” ЕАД, „ ОМВ България” ООД са сезирали регулатора поради нелоялна конкуренция от страна на „ Трейднет Варна”.




Това се случва под Закона за защита на конкуренцията.

Миналият месец Българската петролна и газова асоциация внесе тъжба в Комисия за защита на конкуренцията поради информация, с която разполага за двете компании на Марешки за горива.

„ Едната е на 1,8 млн. загуба, другата – на 13,3 млн. Това е чист типичен дъмпинг и аз ще желая Комисия за защита на конкуренцията да се произнесе “, изясни тогава ръководителят Валентин Златев, който е и общоприет шеф на „ Лукойл България “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР