Комисията по дискриминация и СЕМ погнаха телевизията на Слави Трифонов.

...
Комисията по дискриминация и СЕМ погнаха телевизията на Слави Трифонов.
Коментари Харесай

И Слави Трифонов защитава традицонните семейни ценности

Комисията по дискриминация и Съвет за електронни медии погнаха малкия екран на Слави Трифонов. Причина е скандалната ария за Лена Бориславова. Лидерът на Има Такъв Народ заяви това с пост във Facebook. 

Причината за това е тъжба, която е подадена от Геновева Тишева - правист и член в Комитета на Организация на обединените нации по премахването на дискриминирането по отношение на дамите.

Целият текст на Трифонов може да видите тук: 

 

След Комисията по дискриминация и Съвет за електронни медии се е заел да ни трича поради песничката за Лена. Защо? Защото “Седем-осми Ти Ви ”...
Posted by Слави Т. Трифонов on Thursday, March 16, 2023

Припомняме ви, че при започване на тази година екипът на Слави Трифонов пусната " Песен за Лена " в обществените мрежи, както и по партийната телевизия  " 7/8 ". В нея се пееше за Лена Бориславова - някогашен шеф на кабинета на Кирил Петков, до момента в който той беше министър председател. Песента бе римейк на „ Хищна хиена “ на Петра, само че във YouTube видеото не бяха посоцени създатели. В него се редуваха картини с облика на Лена под ритмите на чалга шлагера.

Компания на тези фрагменти правеше текст цялостен с груби съпоставения и насмешки на персонална основа, че даже и откровени вулгаризми.

Наскоро Бориславова заведе гражданско дело за клюка и уронване на името за 40 хиляди лв. против " Седем осми ".  Производството е в начална фаза като се чака тази фаза да продължи до два месеца. По време на изследването се събират писмени доказателства, нужни за цялостното изясняване на проблема, като може да се употребяват и външни специалисти.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР