Комисиите по отбрана и по външна политика в НС ще

...
Комисиите по отбрана и по външна политика в НС ще
Коментари Харесай

Свикват спешно съвместно заседание на комисиите по отбрана и външна политика в парламента заради ударите в Полша

Комисиите по защита и по външна политика в Народно събрание ще проведат изключително взаимно съвещание, оповестиха от Народното събрание.

Председателите на комисиите по защита и по външна политика в Народното събрание Христо Гаджев и Екатерина Захариева привикват изключително взаимно съвещание. Повод за съвещанието е напрежението към случая с паднали съветски ракети на територията на Полша.

По време на изключителното съвещание народните представители от двете комисии ще създадат обзор на всички данни и условия, известни по проблема все още. За присъединяване в съвещанието ще вземат участие министърът на външните работи Николай Милков и министърът на защитата Димитър Стоянов. Ще бъдат поканени за присъединяване и управленията на Служба “Военно разузнаване ” и Държавна организация “Разузнаване).

Заседанието на комисията е закрито и е планувано за през днешния ден, от 14:30 часа в зала 3 в постройката на Народното събрание на бул. “Дондуков ”.

След края на изключителното съвещание ръководителите на комисиите по защита и по външна политика Христо Гаджев и Екатерина Захариева ще създадат изказване пред медиите.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР