Комисар Петър Делин е назначен за заместник-директор на Областната дирекция

...
Комисар Петър Делин е назначен за заместник-директор на Областната дирекция
Коментари Харесай

Калин Стоянов назначи нов зам.-директор на полицията в Перник

Комисар Петър Делин е назначен за заместник-директор на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Перник със заповед на вътрешния министър Калин Стоянов. Той е показан през днешния ден пред състава на регионалната дирекция от шефа старши комисар Милчо Милчов, оповестиха от пернишката полиция.

Делин работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 2003 година. Започнал е като служител на реда в столичното 1-во Районно ръководство (РУ). Впоследствие е заемал разнообразни изпълнителски и управителни длъжности, като последно е бил шеф на бранш в Шесто районно управление (на МВР) в София .

Петър Делин е приключил висше обучение в Минно-геоложкия университет " Св. Иван Рилски " като бакалавър. През 2023 година е придобил магистърска степен по компетентност " Национална сигурност " в Университета по библиотекознание е осведомителни технологии в София. Делин е приключил разнообразни курсове в Министерство на вътрешните работи и е награждаван неведнъж в професионалната си кариера.

Припомняме, че през октомври предходната година за началник на полицията в Перник Милчо стоянов, който е бивш началник на Шесто и Трето районно управление (на МВР) към Столична дирекция на вътрешните работи.
 Смениха шефа на полицията в Перник
Смениха шефа на полицията в Перник

Павел Млеканов е освободен от служба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР