Комичната гербава градация: тъпа, по-тъпа, Цвета Караянчева. Жалката истина е,

...
Комичната гербава градация: тъпа, по-тъпа, Цвета Караянчева. Жалката истина е,
Коментари Харесай

Бойко е прав: Проста, по-проста, Цвета Караянчева: ПКП-то обърка Петко Славейков с Петко Каравелов в Брюксел

Комичната гербава последователност: тъпа, по-тъпа, Цвета Караянчева. Жалката истина е, че Бойко Борисов се оказа прав за своята някогашна депутатка, като я назова „ елементарна кърджалийска п**ка ”, убедете се сами – ПКП-то обърка Петко Славейков с Петко Каравелов в БРЮКСЕЛ!

Вижте следващата караянчева излагация в справедливия яд на социалистката Наталия Сотирова:

Това, което ще кажа, не е вест. Всички от дълго време сме се убедили, че ПКП е мноооого елементарна.

Нямам визия по каква линия тази пекинска патка по виетнамски е цъфнала в Брюксел, че помъкнала със себе си и двама-трима ГЕРБави смешници, които най-малко ще описват в село, че са пътували със аероплан и са видели Европейския парламент.

Та за Цвета ми е думата де… Както постоянно тя свети със лична светлина в областта на простотията. ПКП-то вика, че Петко СЛАВЕЙКОВ изрекъл думите „ в България не бият “. Всички знаем, че това е имитация на Петко КАРАВЕЛОВ.

След като доста хора видяха простотията на поцинкованата куха кофа, тя редактира поста, качен в профила ѝ във фейсбук, но нямаше по какъв начин да редактира простотията си във видеото.

Е, направих си труда да изрежа тази част от видеото, в което ПКП се дъни както нормално. Качвам скрийншот от профила ѝ с редактирания текст и частта от видеото с изцепката ѝ.

И като си помисля, че това посмешище кърджалийско е било ръководител на Народното събрание, а в този момент го разхождат като панайрджийска мечка да си демонстрира простотията и селенията, стартирам да се срамя доста сериозно…

Narod.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР