Коментар на адвокат Албена Белянова във ФейсбукСнимка: Фейсбук/Албена БеляноваДълбоко съм

...
Коментар на адвокат Албена Белянова във ФейсбукСнимка: Фейсбук/Албена БеляноваДълбоко съм
Коментари Харесай

Албена Белянова: Браво, Жени ГЕРБ!

Коментар на юрист Албена Белянова във " Facebook "

Снимка: Фейсбук/Албена Белянова

Дълбоко съм разчувствана от острото наказание на насилието над дами от ЖЕНИ ГЕРБ. Чудо невиждано! Просветление! Катарзис!

Приличат на смъртно болен, който осъзнава източника на заболяването.
Настояват за търсене на отговорност „ според законите на Република България на ВСЕКИ, който наскърбява български жители, без значение дали това се случва на митинг или в обществените мрежи “. Това не било независимост на словото, а било АНАРХИЯ!

Браво, ЖЕНИ ГЕРБ! Елате при нас на митингите! Там сме доста дами – български жители, експерти, майки, които ръководители на държавни институции и техни подчинени по време на държавното управление на Борисов 3 подло и грозно ни унижаваха не един път. Застанете и до нас и до децата ни, които също са на митингите! Там е и Цвети, която бе бита, душена и влачена!

ЖЕНИ ГЕРБ, енергично ни подкрепете и остро осъдете дейностите и бездействията на ръководещите, с които беше накърнено моето достолепие, достолепието на доктор Асена Стоименова, на Биляна Петрова, на Десислава Иванчева, на майките на деца с увреждания, на майките на деца с онкохематологични болести, на потърпевшите от принуждение дами и техните близки, на медицинските сестри. Всички ние бяхме освен унижавани, само че и институционално мачкани, а тези, които си разрешиха да ни наскърбяват, клеветят и набеждават още не са понесли отговорност.

Всяка една от нас не заслужава такова отношение. Не заслужаваме да бъдем нагрубявани и опозорявани. Нали, ЖЕНИ ГЕРБ?
ЖЕНИ ГЕРБ, надълбоко съм уверена, че с наслада и ентусиазъм ще приемете поканата ми за наличие в намерено съвещание на Комисията за отбрана от дискриминация по подадената от мен тъжба за нарушаване на Закона за отбрана от дискриминация от страна на МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, представляван от Бойко Методиев Борисов – министър-председател, МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ, представлявано от Владислав Иванов Горанов – министър, и МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА, представлявано от Деница Евгениева Сачева- министър.

Подадената от мен тъжба е по тази причина, че Държавата посредством Министерския съвет, Министерство на финансите и Министерство на труда и обществената политика разреши да бъде уронено човешкото ми достолепие и да бъда унизена и преследвана.

С непредприемането на дейности, в границите на предоставените им пълномощия, за ефикасна отбрана против актовете на дискриминация, довели и до общественото ми принизяване като български жител и правист, за откриване на обективната истина, с което безучастие в действителност поддържаха неприемливото държание на началник на държавна институция, бе накърнено освен положителното ми име, само че и вярата ми в добросъвестността и безпристрастността на органите, които имат нормативно открити отговорности за реализиране на задачите на Закона за отбрана от дискриминация.

Очакваме ви! ЗаЕдно за ОСТАВКА!
Политическа партия. Каня и ПРАБАБИ ГЕРБ- Петревене, които също подкрепяли митингите и осъждали държанието на Даниела Д.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР