Комедията за кратко се превърна в ХИТ Една щура, шеметна

...
Комедията за кратко се превърна в ХИТ Една щура, шеметна
Коментари Харесай

Топ комедия по филм на Луи дьо Фюнес гостува в Бургас

Комедията за малко се трансформира в ХИТ

Една щура, шеметна комедия излиза от Сатиричен спектакъл - София за първи път в страната и достойнството да е я гледа измежду първите е на бургаската аудитория! В Бургас ще се играе на 13-ти април от 19:00 ч. в залата на НХК Бургас.

 „ Оскар ” – радостна, занимателна, цялостна с обрати, екстрената комедия сграбчи публиката в София още с премиерата и ползата към нея се оказа  огромен! Билетите се изчерпват доста преди спектаклите и не стигат до деня на представлението!

Заглавието е познато от френската кинокомедия „ Оскар ”, където основната роля  се извършва от огромния Луи дьо Фюнес.

Декорът е величествен, костюмите безупречни, играта майсторски комична, още с отварянето на завесата блясва перфекционизма на Сатиричен спектакъл “ Алеко Константинов ”.

Нивото е високо, летвата е вдигната.. И забавата стартира на гърба на един милионер…!

Комедията за малко се трансформира в ХИТ, който желаят всички да видят, освен тъй като събира на сцената една от най-известните любовни двойки на България, а и тъй като в нея вземат участие едни от най- обичаните, положителни актьори - Руслан Мъйнов и Александра Сърчаджиева. С функциите си на съпружеска двойка в спектакъла, Руслан и Алекс очевидно се забавляват, а публиката ги приветства почти  от самото начало, до момента в който играят. Заедно с тях в щурата история влизат  Пламен Великов, Симеон Гълъбов, Маргарита Хлебарова, Анджелика Джамбазова, Илияна Гекова, Росица Александрова и Игнат Дълбоков..

Днешната аудитория желае спиращи дъха и непрекъснато изненадващи комедии. Ето за какво остроумието, тук надалеч надвишава естественото схващане!

Ефектът е като гърмеж след всяка обстановка, иде ти да се включиш, и да кажеш… „ чакай, стой, виж го… ” неуместните обрати те въвличат незабелязано. И в момент всичко се обръща с главата надолу, и смехът  избухва незабелязано …и те забавляват нелепиците човешки, които могат да се случат напълно действително! Много смях и откровено развлечение в една безумна комедия.

Заповядайте! Нашата цел е реализирана - мускулната тресчица на вашата диафрагма!

Билети в касата на НХК тел. 0893417811 и в Ивентим БГ
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР