Комедиен екшън, романтична драма с аристократичен дух и комедия с

...
Комедиен екшън, романтична драма с аристократичен дух и комедия с
Коментари Харесай

През юни А1 Видеотека ще зарадва своите потребители с „Лоши момчета завинаги“, „Имението Даунтън” и “Вчера си е за вчера”

Комедиен екшън, сантиментална драма с благороден дух и комедия с фантастични детайли са измежду акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през юни. Клиентите на интерактивната телевизия на А1 ще могат да се насладят на първокласно кино наличие в уюта на личния си дом със заглавия като „ Лоши момчета вечно “, „ Имението Даунтън ” и „ Вчера си е за през вчерашния ден ”.
В комедийния екшън „ Лоши момчета вечно “ Уил Смит и Мартин Лорънс още веднъж се превъплъщават в паметните си персонажи Майк Лаури и Маркъс Бърнет от първия филм, който се появява на екран през 1995-а година. След толкоз години партньорство двамата са поели в разнообразни направления и в персонален, и в професионален проект. Маркъс е уталожен и желае да понижи темпото, с цел да прекарва повече време със фамилията си. В същото време Майк продължава рисковия живот на „ неприятно момче “, което го въвлича в животозастрашаваща скица. Разбира се, Маркъс няма различен избор с изключение на да се върне в играта, с цел да помогне на Майк в тази последна задача..., тъй като те ще са дружно до края.

Потребителите на А1 Xplore TV ще могат да се потопят и в аристократичната атмосфера на „ Имението Даунтън ", което се готви да посрещне кралското семейство в лицето крал Джордж V и кралица Мери – дядо и баба на актуалната кралица на Англия Елизабет II. Филмът е въодушевен от едноименния сериал, излъчен 2010-а година, а действието се развива през 1927-а година. Аристократичното семейство Кроули несъмнено не тъне в нормалния разкош поради Голямата меланхолия и края на Първата международна война. Но макар късото предупреждение, за техни кралски височества всичко би трябвало да е съвършено. Това постанова завръщането на иконома Карсън, който би трябвало да впрегне всички сили в подготовка за кралската аудиенция. Когато компетентността на личния състав на имението е сложена под въпрос, назрява неодобрение, с което би трябвало да се оправят. В тези старания всичко е разрешено, щом става въпрос за толкоз висока чест, като визитата на Негово и Нейно Величество.
Друг от акцентите в А1 Видеотека през юни е филмът „ Вчера си е за през вчерашния ден “, който споделя историята на Джак Малик (Химеш Пател) - музикант и създател на песни в малко британско крайморско градче. Единствената му опора в несполучливата му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). След чудноват случай с рейс по време на световно прекъсване на тока, той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс. Джак бързо се трансформира в суперзвезда, изпълнявайки частите на най-великата група на всички времена пред аудитория, която ги чува за първи път. Не и без помощта на невъзмутимата агентка с желязна маркетинг тактика Дебра (носителката на премия „ Еми “ Кейт Маккинън). Но със славата идват и проблемите и Джак е изправен пред заплахата да изгуби единствения човек, който постоянно е вярвал в него. Филмът слага и въпроса каква е цената, която героят на Химеш Пател е подготвен да заплати, с цел да осъзнае, че както Бийтълс пеят, единственото, от което в действителност се нуждаем, е обич.

Абонатите на интерактивната телевизия А1 Xplore TV могат да разчитат на персонализирани рекомендации, приспособени към техните зрителски желания. На тяхно разположение в каталога на А1 Видеотека са кинохитове от разнородни жанрове, които се допълват всеки месец.
 
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР