Комбинацията от рокля и спортни ни е една от любимите,

...
Комбинацията от рокля и спортни ни е една от любимите,
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи как да носим рокля с кецове по най-елегантния начин

Комбинацията от рокля и спортни ни е една от обичаните, тъй като съумява да съчетае в себе си ефирни и женствени кройки без компромис с комфорта. За да можем да обикаляме из града през целия ден, а по-късно да седнем в някой приветлив бар с приятелки.
               
on Apr 30, 2020 at 11:58pm PDT

Кецовете придават това чувство за немарливост, което е с нас още от дните ни в гимназията. Ако към момента не сте ги носили с рокля, започнете с нещо по-минималистично като типичен бели или черни кецове, кожени или от текстил, според от сезона. А в случай че си имате цяла сбирка във всеки цвят на дъгата, можете да изберете същия цвят като за монохромен аутфит. Сега е моментът да пробвате и colour blocking тренда, обувайки кецове в противоположен или допълващ цвят на този на роклята.
               
on Apr 30, 2019 at 7:04am PDT

По-авантюристичните от вас несъмнено ще харесат тоалет, съчетаващ рокля и груби, несъмнено комфортен за целодневни разходки, само че и доста настоящ. Много ги харесваме с копринени рокли вид " комбинезон ", тъй като прелестно балансират тяхната женственост и им придават cool чувство.

Разгледайте галерията ни със стайлинг хрумвания за ентусиазъм, а в случай че още си търсите рокля към обичания чифт кецове, в платформата на ви чакат доста неустоими оферти в разнообразни цветове и дължини. Ако си търсите нови спортни обувки, сигурно ще откриете страхотни модели в, като през днешния ден ви предлагаме и дребна шопинг селекция от тях.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР