Комбинацията от релейния сателит Цюецяо-2“ и ракетата-носител Чанджън-8“ бе транспортирана

...
Комбинацията от релейния сателит Цюецяо-2“ и ракетата-носител Чанджън-8“ бе транспортирана
Коментари Харесай

Релейният сателит „Цюецяо-2“ ще бъде изстрелян в следващите няколко дни

Комбинацията от релейния спътник „ Цюецяо-2 “ и ракетата-носител „ Чанджън-8 “ бе превозена отвесно в неделя до космодрума „ Уънчан “ в южната китайска провинция Хайнан. Очаква се тя да бъде изстреляна в уместно време през идващите няколко дни.

„ Цюецяо-2 “ ще служи като релейна платформа за четвъртата фаза на китайската стратегия за проучване на Луната, осигурявайки информационни услуги за задачите до земния сателит.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед20139Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед79801Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед84617Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед45350Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед22142Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164263Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128134Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95546Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед91034Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед84617Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни придвижвания Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР