Комарите са едни от най-досадните кръвопийци. Да не говорим, че

...
Комарите са едни от най-досадните кръвопийци. Да не говорим, че
Коментари Харесай

НИКОЙ не вярваше, че любимият ни зеленчук гони КОМАРИТЕ

Комарите са едни от най-досадните кръвопийци. Да не приказваме, че са носители на десетки болести. Ухапването от тях е извънредно неприятно и съпроводено от нескончаем сърбеж.
През лятото комарите се появяват измежду нас и ние търсим всевъзможни способи, посредством които да ги прогоним. В множеството случи избираме да закупим от аптеката репеленти, само че не си даваме сметка, че това в действителност не е най-хубавата концепция.
Истината е, че в спрейовете, кремовете и всички останали средства, основани за битка против комари, вземат участие редица химични съставки, оказващи в някои случаи неподходящо влияние върху човешкото здраве.
 Лекар: Рискът от зараза при захапване от комар се усилва в горещото време Лекар: Рискът от зараза при захапване от комар се усилва в горещото време
Терапевтът Татяна Романенко в изявление за телевизионния канал „ Москва 24 ” изясни за какво ухапванията от комари не би трябвало да се...
Ако сте последователи на естествените способи, включващи натурални средства, тази публикация ще ви бъде в действителност потребна.
Днес имаме намерение да споделим с вас един елементарен трик, с помощта на който комарите ще си тръгнат вечно от вкъщи ви и надали в миналото ще го посетят още веднъж.
Как с домати да прогоним комарите?
Звучи удивително, само че миризмата на доматените растения отблъсква насекомите. Ако желаете оптимално да се възползвате от свойствата на растението, предлагаме ви да поставите саксия с доматен корен на перваза на прозореца си.

 Дръж надалеч комарите от теб с тези хитрини Дръж надалеч комарите от теб с тези хитрини
Голяма работа – ухапал те е комар! Но не е толкоз просто. При захапване насекомите отделят слюнка или отрова в раната. Съдържащит...
Дори да не разполагате с корен домати, бихте могли да си купите няколко стръка разсад и да ги разпръснете на основни места в дома си. Много скоро ще забележите по какъв начин кръвопийците се отдалечават до толкоз, че вие няма да сте техни жертви.
Много е значимо корените от домати да бъдат наоколо до вратата или прозорците – там от където насекомите си проправят път.
Съществуват още десетки други способи, посредством които да се отървете от комарите. Много скоро следва да ви разкажем и за тях.

А в този момент побързайте и си набавете няколко стръка домати или корен, посаден в саксия. Гарантираме, че ще останете в действителност удовлетворени от свойствата на това растение!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР