Командоси от армията ще се включат в издирването на 56-годишния

...
Командоси от армията ще се включат в издирването на 56-годишния
Коментари Харесай

Включват военни командоси в издирването на заподозрения за извършител на шесторното убийство в Нови Искър

Командоси от армията ще се включат в издирването на 56-годишния Росен Ангелов , обвинен за причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър.

Тази заран в Столична дирекция на вътрешните работи се е състояло съвещание на представителите на службите, които се занимават със случая. На съвещанието е бил и министър председателят Бойко Борисов . Решено е с изключение на отрядът " Кобра " на Столична дирекция на вътрешните работи, в издирването на Росен Ангелов да се включат и сили на Министерството на защитата. Засилва се и полицейското наличие в региона към Нови Искър и близките села. Кметът на село Луково Румен Колев изясни, че най-вероятно Росен Ангелов се е самонастанил във вилата:

Има хора, които са го срещали, виждали са го. Аз също съм го виждал персонално, само че преди време, може би 10-12 години. Предполагам, че се е самонастанил.

В издирването ще бъдат включени и високопроходими джипове, с цел да могат униформените чиновници да стигнат до труднодостъпните елементи на планината, където се допуска, че може да се е укрил търсеният мъж.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР