Колумбийският футболист Луис Диас моли бунтовническата група, която е отвлякла

...
Колумбийският футболист Луис Диас моли бунтовническата група, която е отвлякла
Коментари Харесай

Колумбийският футболист Луис Диас моли похитителите да освободят баща си след гола на Ливърпул

Колумбийският футболист Луис Диас моли бунтовническата група, която е отвлякла родителите му, да освободи татко му, откакто означи късен изравнителен гол за Ливърпул след завръщането си в игра за британския Премиер Клуб от лигата.

Диас пропусна последните два мача на Ливърпул, само че тренираше от четвъртък и бе определен на пейката за мача против Лутън в неделя.

Продължете да четете

лист с 3 детайла Бащата на Луис Диас от Ливърпул, похитен от бунтовниците ELN, споделя Колумбия След години на война националният футболен тим на Йемен гледа напред с вяра Гняв и обезсърчение, когато индонезийските фамилии означават година след футболната злополука завършек на списъка

Той влезе в игра в 83-ата минута като късен запаса и означи в петата минута на добавеното време, с цел да обезпечи тъждество 1-1 за своя тим на Kenilworth Road.

След като вкара гола, той подвигна фланелката си на Ливърпул, с цел да разкрие бяла фланелка с надпис „ Libertad Para Papa “ или Свобода за баща.

Диас последва това с обява в обществените медии след мача.

Той гласи: „ Днес футболистът не приказва с вас. Днес Лучо Диас, синът на Луис Мануел Диас, приказва с вас. Мане, моят татко, е неотклонен служащ, дирек в фамилията и той беше похитен. Моля ELN за незабавното освобождение на татко ми и апелирам интернационалните организации да работят дружно за неговата независимост. “

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР