КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Най-големият победител от републиканския първичен

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Най-големият победител от републиканския първичен
Коментари Харесай

Тим Скот загуби собствената си кандидатура за президент. Но той привлече вниманието на Доналд Тръмп за вицепрезидент

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Най-големият победител от републиканския примитивен сезон до момента, с изключение на Доналд Тръмп, може да е Тим Скот.

The Сенатор от Южна Каролина се провали в личната си кандидатура за президент. Но въодушевената му акция за някогашния президент генерира звук към вероятностите на Скот като евентуален избор на Тръмп за претендент за вице.

Скот изигра основна роля в предварителните избори в родния си щат на 24 февруари, разтърсвайки тълпата за Тръмп на манифестации и в изявленията. По време на кметството на Fox News Тръмп, който рядко обича да споделя светлината на прожекторите, записа сегмент, в който той и Скот се появяват дружно на сцената с идентични червени вратовръзки, визуализация, която ги кара да наподобяват като че ли към този момент са билет.

„ Много хора приказват за оня господин тъкмо там “, сподели Тръмп на публиката по-рано в програмата, когато го попитаха кой е в късия му лист за вицепрезиденти, акцентирайки Скот, който седеше на първия ред и се усмихваше ши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР