Колоездач се сби с пешеходка на столичния булевард „Цар Борис

...
Колоездач се сби с пешеходка на столичния булевард „Цар Борис
Коментари Харесай

Колоездач се бие с пешеходка в грозно зрелище до „Пирогов“

Колоездач се сби с пешеходка на столичния бул. „Цар Борис Трети“ наоколо до УМБАЛСМ „Пирогов“. Грозното представление бе запаметено във видеоклип от водач на минаващ наоколо автомобил, който по-късно популяризира фрагментите във Facebook групата „Забелязано в София“.



Ето по какъв начин Антон Дишков разказва случилото се:

„Реших да споделя преживелица, която улових през вчерашния ден следобед пред Кауфланда на бул. Цар Борис III. За да изпреваря въпросите:

– не, нямам концепция защо беше цялата кавга, мога единствено да предсказвам

– не, не слязох да ги разтървавам, тъй като на задната седалка возих преди малко оперирано куче под анестезия, а и когато ескалираха нещата към този момент наскочиха задоволително хора да оказват помощ

Енджой, макар че то не е доста за енджойване…“

От видеоклипа не излиза наяве какво е довело до нажежаване на страстиите. Под обявата във Facebook обаче се възпалиха разнообразни реакции. Част от коментиращите упрекват велосипедиста, че протяга ръка на жена, а други го оправдават с обяснението, че няма по какъв начин да стои безразличен, когато получава удари. Изсипват се и рецензии към създателя на видеото поради неналичието на реакция от негова страна.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР