Колкото повече риалити форматът влиза в решителен момент, толкова повече

...
Колкото повече риалити форматът влиза в решителен момент, толкова повече
Коментари Харесай

Маските падат в „Игри на волята“: Защо всички се обърнаха ср...

Колкото повече риалити форматът влиза в съдбоносен миг, толкоз повече пристрастеностите се нагорещяват, падат маски и се заплитат страшни интриги в  „ Игри на волята “

Вълна от отвращение в обществените мрежи провокира постъпката на Генчо по време на номинационната борба в сряда. Играчите от двата тима трябваше да доплуват до пояса и по-късно един от тях да го върне до знамето на племето си. В борбата сред Генчо и Филип обаче се стигна до пряк физически контакт.

След като Генчо отхвърли да плува и търпеливо изчака Филип да се върне с пояса, участниците видяха, че е играчът в алено е нарамил Фифо, а не пояса, което не е по разпоредбите. „ Трябва да държиш пояса, а не Филип, ами той го дави “, провикнаха се от племето на Безсташните.

След като изгуби точките за тима си, Генчо разяснява: „ Никаква не я свърших, само че в действителност е мощен (Филип), не знам, би трябвало да измисля нещо може би малко по-различно “.

А почитателите на предаването останаха разочаровани от постъпката на Генчо. „ След нощес и аз си трансформирам отношението към Генчо, слаба интензивност, крои проекти, саботажи, ще го забележим “, възмущават се фенове в обществените мрежи.

„ Почивката “ на Генчо във водата идва броени дни след погрома на Непобедимите в териториалната борба. На нея Генчо още веднъж си „ почиваше “, до момента в който останалите от племето се опитваха да победят.

Това предизвика остра реакция и на различен, към този момент изнемощял, участник от „ Игрите “. Димитър Куков показа видео във VBOX7.COM, в което съобщи, че е слисан от постъпката на някогашния си зложелател номер 1 – Генчо. „ Значи, може ли вместо да гледаме едно зрелищно показване от всички, едно надъхване, едно обосноваване на тази Арена, ние гледаме вуйна Гена на курорт. Отново никаква отговорност не пое в тази ситуация, напряко съм слисан “. Това съобщи Куков и призна:„ Точно в такива моменти в действителност ми се къса сърцето, че не съм вътре и не мога по този начин хубаво да се обърна към Бай ви Генчо по отношение на държанието му и това по какъв начин си препича бедрата наш харманлията, до момента в който девойките си пръскат панаира на пясъка “.

 



Не закъсняха и мненията в обществените мрежи: „ Генчо е плувец по дъно. На повърхността е гмеж “; „ Генчо е дебелак. Подари им 2 точки на елиминации “; „ Гена, Гена, жалко ти за мускулите и тактиката... “, възмущават се почитатели на шоуто.

Други се оповестиха в отбрана на Генчо, тъй като са уверени, че всичко това е тактика или засегнатост: „ Защо да дава сърце и душа на арената, а те отново да го предлагат “; „ Няма състезател като Гената, в случай че желае ще играе на 100 %, в случай че желае на 20%...Той знае доста добре, че в случай че се стигне до елиминации, ще бъде той или Жорката, за какво да си дава напън не го е боязън от елиминации... като 90 % от участниците!!! “; „ И да се трансформира в жертва не му дреме, ще се върне с още грошове “, безапелационни са почитатели.

 



Стратегия, засегнатост или мързел? Без значение от претекстовете на Генчо, феновете са уверени, че поради постъпките си, той ще отиде на борба за оцеляване. А дали ще я завоюва или присъединяване му в „ Игрите “ ще завърши безславно – това следва да разберем.

 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР