Колкото повече приятели имате в социалната мрежа Фейсбук, толкова по-голяма

...
Колкото повече приятели имате в социалната мрежа Фейсбук, толкова по-голяма
Коментари Харесай

Дори не подозирате това нещо за приятелите си във Фейсбук, пагубно е!

Колкото повече другари имате в обществената мрежа " Facebook ", толкоз по-голяма е вероятността да бъдете уплашени, предизвестява проучване, направено от университета „ Нейпиър ” в Единбург, Шотландия, написа Блиц.

Според учените там известна част от потребителите страдат от „ доста безпокойствие ”. Всеки десети от направеното изследване твърди, че уеб сайтът го изнервя. Трима от всеки 10 признават, че се усещат отговорни, когато отхвърлят предложения за другарство, до момента в който към 12 % изобщо не обичат да получават такива. Според доктор Кейти Чарлз, началник на проучването, хората с най-вече контакти, които отделят забележителна част от времето си, с цел да прелистват десетките страници с информация във Фейсбук, усещат най-голямо напрежение. „ Все едно се намираш в дребен новинарски канал, отдаден на теб самия.

Колкото повече са приятелите ти, толкоз по-голяма аудитория имаш възприятието, че те следи ”, изяснява доктор Чарлз. И все пак хората не са склонни да се отдръпват от Фейсбук, тъй като са уверени, че ще се лишат от някои съществени преимущества при виртуалната връзка.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР