„Колкото повече пренебрегваме една жена, толкова повече тя ни харесва“

...
„Колкото повече пренебрегваме една жена, толкова повече тя ни харесва“
Коментари Харесай

Защо мъжът пренебрегва жена, която му харесва?

„ Колкото повече подценяваме една жена, толкоз повече тя ни харесва “ – някои хора интензивно употребяват тази формула, в това число и тези, които в действителност се интересуват от нея. Това е една, само че не и единствената причина, с която се изяснява странното държание на по-силния пол.
Не е задоволително добър?
Защо мъж подценява жена, която му харесва? Това може да се дължи на това, че е почтен със себе си. Разбира, че не е подготвен за сериозен разказ и усилва дистанцията, с цел да „ замрази “ възприятията си. Ясно е, че с цел да се оправи с тази нелека задача се изискват старания, а дамата от време на време не може да разбере какво се случва – благосклонността е явна, само че развиване на сюжета не настава. Друга причина, която също не взема решение казуса, е подозрението, че той не е прекомерно добър за вас. Страхът, че е незанимателен, рискът да не се конкурира, боязън от незадоволителни финанси – всички тези фактори могат да трансфорат евентуално гадже в внимателен и леден мъж.
Не е подготвен да направи първи крачката
Това включва боязън от отменяне при ухажването, изключително в случай че кавалерът е мощно влюбен. Така че, чудейки се за какво един мъж подценява мечтана жена, не изключвайте опцията, че просто се опасява да не бъде разкаран. Страхът може да породи и бездейност. И най-често чака дамата да направи първата крачка.
Иска, само че се колебае
Нека забравим версията „ съмнява се в себе си “. Той ви харесва, само че не е сигурен, че би трябвало да излиза на среща с някого. Той претегля плюсовете и минусите и се пробва да се вслуша в себе си. Това може да е досадно, тъй като никой няма да хареса това закъснение, само че, виждате, такава изчерпателност е добър знак. Въпросът е единствено в някакъв баланс и от двете страни. Между другото, има един значим колорит. Той може да се поколебае, тъй като не е свободен и към този момент е привързан. Ще откри ли силата да се освободи и да стартира нова страница в живота си? Тук, както пишат в обществените мрежи, „ всичко е комплицирано “.
Собствена игра
Защо човек подценява жена, която му харесва? Защото той играе с нея. Прави се съзнателно на безучастен, с цел да провокира повече любознание и да предизвика дамата против себе си. Тук обаче последната дума наложително е при дамата. Каквато и да е повода за сходно отношение към вас, спомнете си следното – не се съмнявайте в себе си и в случай че не сте в центъра на вниманието – не се придържайте към тези взаимоотношения. Ако в действителност се интересува от вас, той сигурно ще го покаже. Ако не усещате развиване в връзките – забравете го.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР