Колкото по-рано започнете с приготовленията за големия ден, толкова по-малка

...
Колкото по-рано започнете с приготовленията за големия ден, толкова по-малка
Коментари Харесай

Сватбена надпревара! Най-бързите взимат най-желаните дати за Сезон 2024

Колкото по-рано започнете с приготовленията за огромния ден, толкоз по-малка е вероятността нещата да се объркат, да зародят непредвидени обстановки или стресът да ви завладее

Планирането на съвършената женитба може да се окаже колкото вълнуващо, толкоз и стресиращо преживяване… изключително за булката. Тя си показва този ден още от дете – когато за пръв път е облякла булчинската рокля на майка си и се е почувствала като принцеса. С всяка минала година е добавяла нови линии и елементи към своята приказка, с цел да стигне досега, в който мечтаната женитба е напът да се трансформира в действителност.

Колкото по-рано започнете с приготовленията за огромния ден, толкоз по-малка е вероятността нещата да се объркат, да зародят непредвидени обстановки или стресът да ви завладее. Ето за какво октомври е идеалното време да стартирате с организацията. В помощ на бъдещите младоженци ние изготвихме специфичен справочник, в който са разказани всички значими стъпки в планирането на съвършената женитба.

Любов и Вдъхновение

Първият и най-съществен детайл на съвършената женитба е любовта сред бъдещите съпрузи. Тя е тази искра, която прави сватбата същински вълшебна. Идеите и проектите за сватбата се строят върху този пиедестал на обич и ентусиазъм.

Избор на локация

Изборът на уместно място за сватбата може да дефинира цялостната атмосфера на събитието. Локация с красиви гледки и стилно оформление може да направи сватбата ви незабравима, по тази причина церемониите измежду природата стават все по известни. С трите си тематични зали брачен комплекс „ “ е напълно съгласуван с тези трендове, предлагайки преживяване за всеки усет – гала измежду живописната зеленина на парка, женитба на брега на морето или празненство край басейна.

Определяне на бюджета и лист с посетители на сватбата

Броят на гостите би трябвало да се посочи първоначално, защото той е решителен при запазването на ресторант, установяване на бюджет и така нататък „ “ е подобаващ както за по-задушевни сватби, по този начин и за внушителни празненства с до 300 посетители. Преценете какъв брой посетители желаете да поканите и изпратете предложения навреме, с цел да имат време да се приготвят. Определете какви са главните разноски - място, украса, храна, облекла, фотограф и други и разпределете каква сума можете да отделите за всяка категория.

Запазване на дата

Някои избират дата за сватбата си на база обичани цифри, други залагат на така наречен комфортни дни, съобразени с посетители, фотограф и така нататък Доказаната класика обаче си остават пролетта и лятото, когато времето е прелестно, дните са дълги, а нощите топли и сантиментални. Затова не е изненада, че тези дати се изчерпват най-бързо от най-предвидливите и съобразителни двойки. В „ “ сватбеният сезон стартира през месец май, когато живописната горичка се е разлистила и е обхванала комплекса в сантиментална зеленина и приключва през октомври, когато „ циганското лято “ е най-красиво на морския бряг.

Подробен проект

След като към този момент имате дата и място, започнете да съставяте обстоен проект за сватбата. Преценете дали желаете да наемете брачен съветник, който да ви помогне с организацията или предпочитате да планирате сватбата сами. Включете всичко - от избора на роклята и декорацията до менюто и музиката. При дегустация на сватбено меню след 1-и май, “ дава 10% отстъпка от цялата сметка по време на дегустацията. Изгответе график на събитията, тъй че всичко да протече безпрепятствено и безпроблемно.

Професионална снимка и видеозаснемане

За да запазите спомените от този несравним ден, наемете професионален фотограф и оператор. Безкрайното синьо море или живописната зеленина на парка в брачен комплекс са най-вдъхновяващият декор, който можете да изберете за сватбените си.
 Зала „ Море “ на " " впечатлява със спираща дъха панорама към морето и потенциал от 120 места. Интериорът на залата е в средиземноморски жанр и е завършен с кръгли маси и столове „ шивари “, които придават чувство за уют и автентичност  Сватбеният обред на плажа ще направи вашата женитба в действителност незабравима и магична  Разположена измежду зеленина и хладина, зала „ Парк “ на " " събира до 300 души и разкрива живописна панорама към парка. Оборудвана е в култивиран жанр, с професионално ефектно осветяване и сцена за изпълнители  Възможността за изнесена гала в градината дава чувство за романтика и безвремие  Приказна женитба край басейна, изнесена гала с панорама към Бургаския залив предлага ресторантът навън „ “. Той разполага с потенциал от 140 седящи места под заслон с опция за спомагателни 150 места на открито
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР