Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре. Това коментира

...
Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре. Това коментира
Коментари Харесай

Борисов за лидерската среща: Колкото по-бързо я забравим, толкова по-добре

Колкото по-бързо забравим лидерската среща през вчерашния ден, толкоз по-добре. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

Шефът на Национална агенция за приходите ли е на Борисов, шефът на Митниците ли е на Борисов? В миг, когато трябваше да поставим старания за бюджет и управническа стратегия, от нас се изисква единствено да натискаме копчето. Хубаво е ръководителят на ДАНС и ЦИК да предложат положителни претенденти за заместници, с цел да не се оправдава държавното управление за забавена информация.

Лидерските срещи са лидерски, когато там се събират по 10-15 индивида, там нищо не се взема решение. След говоренето нощес останах доста заинтригуван. Два часа говорихме по какъв начин да работи държавното управление по-добре. През тези години, в които управляваха даваха ли пари за детски градини, учебни заведения в София?

Колкото по-бързо я забравим, толкоз по-добре, добави Борисов. По думите му, повода е, че тя не е произвела нищо с изключение на още една нова разграничителна линия - " помпозната демонстрация за издигане на претендент кмет на София месеци преди изборите ". " Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тематика по управническа стратегия, тъй като бюджетът е отражение на Управленската стратегия. Нито тематика, обвързвана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. И несъмнено - наводненията. Какви ограничения, какъв брой пари, до каква степен са стигнали комисиите, по кое време хората в Северозапада ще видят резултати по дейностите на държавното управление. По нито една тематика не се приказва ", сподели той.

„ Аз им споделих, че всеки има право да си издига претендент за кмет, само че като видя вечерта, че " Борисовата страна " - приказки от преди 3 години се повтарят, само че министър председателят ли е на Борисов, министрите ли, сподели, че сме имали 10 заместител – министри, споделих им в случай че желаят да ги уволнят. Шефът на Митницата ли е Борисов, на Национална агенция за приходите ли, на БЕХ ли? “, съобщи още водачът на ГЕРБ. „ В миг, в който трябваше да поставим оптимални старания да изберем управническа стратегия и бюджет, доколкото разбрах Василев ще е в Брюксел, няма да е тук да го пази тези дни, не го обсъждахме въобще. От нас се изисква единствено да натискаме копчето “, разяснява още Бойко Борисов и разясни, че е приказвал с ген. Атанас Атанасов, че е хубаво ръководителите на ДАНС и СВИ /Служба " Военна информация " / да предложат претенденти за заместител – шефове. „ Има право държавното управление да разполага с такива хора, с цел да не се оправдава със забавена информация или каквото и да било “, акцентира още той.

Борисов сподели, че " не обича да изнася неща от кухнята ", само че няколко значими тематики желае да засегне: първо е тематиката " Възраждане ". " Категорично съдя тяхното държание с експанзията, провокациите и езика на омразата. Тези, които ги поддържат са български жители, и всеки може да реши дали да ги поддържа повече. Но тематиката ГЕРБ - " Възраждане " не съществува и ние сме срещу това, което се случва във Варна, в София, изключително експанзията, побоищата ", сподели той.

„ В Министерския съвет най-овластения човек в страната е министър председателят. Той управлява службите и полицията. Може да свърши всяка работа, а не да приканва ”, е мнението на водача на ГЕРБ.

Това, че ще има такива срещи, не е неприятно, тъй като ще се гледа и парламентарната стратегия. Габриел се въздържа да извадят парите от БЕХ, само че те не се съгласиха, добави Борисов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР