Колкото може трябва да се свършат добри дела от тази

...
Колкото може трябва да се свършат добри дела от тази
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Комуникацията в коалицията драматично трябва да се промени

Колкото може би трябвало да се свършат положителни каузи от тази коалиция. Ситуацията е доста комплицирано – в обстановка на война, никой не желае да ръководи. Комуникацията в обединението трагично би трябвало да се промени, по-често да се вършат срещи, да се вземат общи решения. Затова дано търсим решенията, в сравнение с свадите.

Това разяснява в студиото на Нова ТВ депутатът от " Демократична България " Мартин Димитров и добави, че в противоположен случай до момента опозицията е щяла да изиска най-малко няколко вота на съмнение.

Икономистът удостовери, че ще мозъка нарастване на пенсиите, това зависи обаче от сметките и бюджета. Предвидени са 2 милиарда лв. за антикризисните ограничения, които следва да бъдат показани откакто бъдат разисквани през днешния ден в обединението, уточни Димитров.

Депутатът акцентира, че от Демократична България държат на няколко неща, които се отнасят до ДДС; законна рента за забавени заплащания, които имат углавен темперамент и може един човек в усложнение да бъде трансфорат в дебитор и да се понижи Данък добавена стойност за парно, ток и газ, като въпросът по думите на Димитров е за какъв брой време да се одобри тази мярка.
Нулева ставка за хляба не е резонна от позиция на европейското законодателство. Тя няма да докара до понижаване на цената на хляба, т.е. няма да има резултатът, който хората чакат, счита икономистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР