Колкото и влюбени са да двама души, всички двойки понякога

...
Колкото и влюбени са да двама души, всички двойки понякога
Коментари Харесай

4 зодии, които не търсят помощ при проблем в брака

Колкото и влюбени са да двама души, всички двойки от време на време имат проблем в брака. И това е изцяло обикновено. Това се дължи, както на метода на живот, по този начин и на разнообразни привички, които имат и това въздейства на връзките с половинките. Светът е толкоз отворен и предлага безчет разновидности и изкушения, които могат да доведат до проблем в брака. Понякога той се оказва съдбовен, само че различен път е напълно елементарно решим.

Някои бракове се разпадат заради неналичието на прочувствена връзка сред индивида и колегата му. Независимо дали става дума за липса на физическа обич или за липса на прочувствена непосредственост, множеството двойки виждат очевидни проблеми в своя съюз.

Всъщност някои схващат, че връзката им е в сериозна неволя, когато не почитат брачна половинка си или обмислят пътища за бягство, с цел да изоставен брака. При други пък нещата не са чак толкоз съществени, колкото си мислят, просто от време на време им би трябвало малко помощ. Ето за какво тези хора търсят съвет от своите близки другари или родственици, когато усетят, че нещо не върви.

И въпреки всичко има някои зодиакални знаци, които отхвърлят да изискат помощ от по-възрастните в фамилията или даже от професионални терапевти, когато знаят, че имат проблем в брака. Ето кои са тези зодии:

Лъв

 лъв - проблем в брака

Когато става въпрос за този огнен знак, упоритите фантазии за бягство от брака може да са знак, че нещата не вървят добре. И въпреки всичко силата на предаността на Лъвовете към тяхната половинка е такава, че проектите може в никакъв случай да не се осъществят, даже и да става въпрос за все по-нещастен брак. Те не признават, че имат проблем в брака, нито молят брачна половинка си да потърси терапия за двойки или да работи за възстановяване на нещата.

Те отхвърлят да се примирят с обстоятелството, че нещо не върви. Опитват се да оправят нещата сами, вместо да потърсят помощ от околните си. Просто за тях не е почтено да споделят, че нещата не вървят добре, тъй като не обичат да демонстрират уязвимост.

Скорпион

 скорпион - проблем в брака

Скорпиони по природа са самостоятелни и това от време на време води до проблем в брака им. Когато Скорпионът спори с половинката си, той скрито си показва какъв би бил животът отвън брака, въпреки и вътрешно да знае, че обича колегата си и не желае да си тръгне.

Тези мимолетни хрумвания обаче ги плашат, защото те не обичат измененията, още повече толкоз огромни. Затова постоянно удобството да останат в брак е това, което ги притегля, и те заобикалят да търсят помощ, с цел да подобрят връзката си с колегата. За тях този проблем в брака е нещо, което не е съдбовно и може да бъде един от многото по време на взаимното общуване.

Дева

 дева - проблем в брака

Когато в връзките на Девите с техните съпрузи се следят доста разногласия, те се стремят да изследват страстите, които ги съпътстват и са причина за разправиите. Въпреки това, без значение какъв брой тежко е ситуацията, те остават в отричане на обстановката, даже откакто са прозрели истината за личните си усеща.

Девите отхвърлят да имат проблем в брака. Това е по този начин, тъй като не желаят да признаят, че бракът им е в неволя и може да се стигне до разлъка. Тези хора са способни да оставят личните си ползи в името на това техният обичан човек да бъде благополучен.

Рак

 рак - проблем в брака

Ракът е изострен наблюдаващ, който постоянно осъзнава, че в случай че се демонстрира доста жлъч и неуважение постоянно, когато има спор с колегата им, бракът може да е в неволя. Малко закачки или смешки са допустими в множеството взаимоотношения. Но продължителното пренебрежение демонстрира липса на почитание и може да е сигнал за бавното разрушение на връзката. Това е същински проблем в брака.

В такива случаи сензитивният Рак може да се усеща засегнат, само че нормално не демонстрира интензивност в работата за избавяне на брака.

Тези, които откриват, че имат проблем в брака, постоянно са склонни да се затварят прочувствено и да отхвърлят. Те обаче би трябвало да работят интензивно за спасяването на връзката си, тъй като в множеството случаи всичко е поправимо. Просто би трябвало връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР