Колкото и усърдно да се трудим, за да изкараме пари,

...
Колкото и усърдно да се трудим, за да изкараме пари,
Коментари Харесай

Ефективни ритуали за привличане на пари

Колкото и старателно да се трудим, с цел да изкараме пари, много постоянно те просто не стигат за всичко. Би било доста по-хубаво, в случай че можехме да имаме толкоз пари, че да си позволим повече занимания, повече почивки и дарове.

Но има няколко ритуала, които могат да ви оказват помощ да привлечете благосъстоянието към себе си. Ето кои са те:

Ритуал за пари с кутия за бижута

Ритуалът е доста елементарен за осъществяване и ви подсигурява, че ще привлечете повече пари към себе си, написа iwoman.bg.

На дъното на дребна кутия за бижута се постила парче червен плат. Отгоре се подреждат пари – може и монети, и банкноти, значимото е да са подредени по стойност. На бял лист хартия се написват всички придобивки, с които индивидът желае да се снабди. Листът се поставя при парите и кутията се затваря, като през това време индивидът не стопира да мисли за това, което желае да му се случи. Кутията се прибира и не се отваря най-малко една година. След този интервал желанията могат да се заменят с други. Наново се слагат пари, а със старите се купува нещо за дома.

Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята благодарение на пръчици с благоухание, което ви подхожда. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в изсъхнал босилек. След това се възпламенява и се оставя да гори най-малко 5мин., като през това време индивидът си мисли за своите стремежи. Накрая пламъкът се загася с пръсти или капак, само че в никакъв случай не се духа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР