Колкото и топла и слънчева да е тази есен, знаем,

...
Колкото и топла и слънчева да е тази есен, знаем,
Коментари Харесай

Най-мекото и топло палто, което може да си подарим този сезон

Колкото и топла и слънчева да е тази есен, знаем, че студените дни занапред ни следват по петите, по тази причина и към този момент се приготвяме да ги посрещнем стилно и с нови фешън находки. И защото най-важната част от стайлинга ни в този интервал са точно връхните облекла, през днешния ден ви демонстрираме палтото, в които ние се влюбихме от пръв взор. Една разновидност на настоящия от няколко зими насам teddy bear модел, която открихме в новата сбирка на Calvin Klein Jeans . Кожено от вътрешната страна, пухкаво извън, ние сме подготвени да се потапяме в прегръдките му всеки ден.



Скъсената дължина ни разрешава да го носим както с необятни или тесни дънки, по този начин и с рокли. В случая ние си избрахме къса плетена рокля с по-свободна кройка и с поло яка, която комбинирахме с боти на висок ток, с цел да издължим силуета. Екрюто пък нежно се сля с карамеления колорит на палтото, което способства тоалета да наподобява още по-стилно и в синхрон с цветовете на есента. Този тоалет може да носим както през работната седмица, по този начин и през уикенда, когато посещаваме обичаните си места в града.



Не единствено палтата ще са пухкави този сезон, само че и аксесоарите, а тази дребна и елегантна чанта даде прелестен заключителен свършек на този стайлинг. Може и да не събира всичко това, което сме привикнали да носим със себе си в всекидневието, само че пък сигурно ще избегнем хаоса, който обичаме да сътворяваме в обичания си аксесоар. Освен това би била заслужен сътрудник и на някоя вечерна дребна черна рокля.



Целият аутфит е от новата сбирка на Calvin Klein Jeans , която е налична в магазините на марката в Paradise Center и Serdika Center. 

До 26ти ноември посетителите ги чакат приятни изненади!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР