Колкото и пъти да четем за техния стил, колкото и

...
Колкото и пъти да четем за техния стил, колкото и
Коментари Харесай

7 неща, които французойките никога не биха носили

Колкото и пъти да четем за техния жанр, колкото и фотоси да гледаме, като че ли тяхната формула за грациозност постоянно ни убягва по един или различен метод. Ах, тези френски девойки, на които толкоз доста обичаме да подражаваме, носейки комбинации от блуза на райе с типичен деним или оня бежов тренч, който бихме разхождали освен до и назад. С такава лекост съчетават облеклата и аксесоарите си, че този път се запитахме какво в действителност не биха носили, с цел да се опитаме още един път да разбираем тяхната загадка за нехаен изискан и това je ne sais quoi, с което нехайно си съжителстват.

Не биха носили прекомерно високи токчета. Французойките свързваме по-скоро с комфортните балерини и оня междинен ток, който може би мнозина от вас въобще не харесват, само че той ще бъде много модерно и този.
               
на Яну 20, 2020 в 1:36 PST

Не бихте ги видели с повдигащ сутиен. Ако можем да избираме размера на гърдите си, то тези девойки сигурно биха избрали по-малкия, тъй като го намират за доста по-секси. Точно по тази причина и сутиените без подплънки участват повече в бельото им.

Няма да ги видите и с някои от тези облекла или аксесоари, върху които логото на марката е голямо и натрапващо се. За тях луксът не е в проявлението на това какъв бранд носим, а методът, по който съчетаваме облеклата си.
               
на Фев 24, 2020 в 2:53 PST

Без прекалено много аксесоари. Френските девойки не носят повече от три в един тоалет, може би тъй като всички помним думите на, че преди да излезем от у дома би трябвало да махнем най-малко един аксесоар от себе си.

Не се стараят да наподобява прекомерно нагласени. Ако сложат тишърт и дънки, единственото, което ще прибавят за акцент е блестящо алено червило върху устните, както прави и, парижанката, която не стопираме да следваме.
               
на Ное 27, 2019 в 7:47 PST

Не обичат напластяването на облекла и сигурно не биха поставили рокля върху дънки или панталон. Просто ще изберат едно от двете.

Ако би трябвало да сложат чорапогащник, сигурно биха избрали черен , само че никога не и физически, който дефинират като едно от най-лошите неща в модата.
               
на Фев 27, 2020 в 6:32 PST

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР