Колкото и невероятни подаръци да сте купили на любимите си

...
Колкото и невероятни подаръци да сте купили на любимите си
Коментари Харесай

5 оригинални начина за опаковане на коледни подаръци

Колкото и невероятни дарове да сте купили на обичаните си хора, в случай че не сте ги опаковали ефектно, празничното въодушевление няма да е цялостно. Знаем, че декорирането може да е много стресираща задача, изключително в случай че не можете да се похвалите със забележителна умелост. Но ви подсигуряваме, че всяка минута, прекарана в „ труд и техника “, ще си заслужава, когато видите усмивките на децата и околните в коледната заран. Днес ще ви представим няколко истински метода да опаковате подаръците.
С етикетчета за децата
Сигурно помните вълнението, което сте изпитвали като деца, търсейки своя подарък под елхата. За да предизвикате тези страсти и у вашите малчугани, не забравяйте да сложите етикетче на всеки подарък. В ИКЕА можете да намерите много истински разновидности, които даже са в звук с опаковъчната хартия, с цел да наподобява всичко „ под конец “.


Черна хартия за ценителите на стила
Кой е споделил, че коледните дарове би трябвало да са единствено червени или с радостни щампи на елхички, снежни индивиди и еленчета? Ако желаете да впечатлите с грациозен и изчистен жанр, да вземем за пример шефа си, предлагаме ви да заложите на черна хартия, комбинирана със златни елементи.

Снимка: ИКЕА
Амбалажната хартия в нова роля
Рустик стилът съумя да се настани както в домовете, по този начин и в сърцата ни. Признаваме си, че има нещо супер сантиментално и стоплящо в семпло опакованите дарове в амбалажна хартия. Сякаш въображаемо се пренасяме в уютна хижа с камина, заобиколени от доста сняг, другари и мирис на борови дръвчета. Ако ви е мъчно да намерите такава хартия за пакетиране, в ИКЕА има както изчистена, по този начин и с разнообразни коледни приложения.


Кутии за по-несръчните
Може би нямате време или нерви за пакетиране на десетки дарове. Напълно ви разбираме, само че това напълно не значи, че вашите околните би трябвало да остават разочаровани. Предлагаме ви да заложите на кутии в разнообразни размери вместо хартия.


Клонки като част от опаковката
Тази година можете да извършите коледните дарове още по-различни и специфични. Набавете си красиви сухи цветя и декорирайте семплата опаковка с тях. Можете да развихрите въображението си и да употребявате борови клончета, стръкчета лавандула, памук или даже шишарки.

Снимка: ИКЕА
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР