Колкото и грижи да сме полагали за кожата си през

...
Колкото и грижи да сме полагали за кожата си през
Коментари Харесай

Бюти дневник: Презареждане на кожата в края на зимата

Колкото и грижи да сме полагали за кожата си през последните няколко месеца и колкото и постоянно да сме я хидратирали, в края на зимата, следите, които студът, снегът и вятърът са оставили по нея, са забележими. Особено в случай че имаме по-суха и сензитивна кожа. Затова взимаме специфични ограничения и търсим тези артикули, които в действителност ще разсънят кожата ни от зимен сън.

Ние ги открихме в лицето на няколко дребни ампули. Да, ампули! И те носят името и са най-новото попълнение в серията Liftactiv на Vichy . Една иновация в битката със стареенето на кожата и загубата на онази сийяност, която я кара да наподобява свежа и блестяща. Въпреки че наподобяват на чисто медицински артикул и на оня витамин С, който одобряваме течен, когато желаеме да бъде по-ефективен, наличието на тези ампули се нанася върху лицето. В тяхната минималистична формула обаче „ се крие “ и 10% чист витамин С, тъй като нееднократно сме ви споделяли какъв брой е потребен за кожата с помощта на антиоксидантното си деяние и отбраната, която обезпечава от свободните радикали. 



Защо минималистична формула?

Защото в нея има единствено 10 дейни съставки и то с висока централизация, само че те са задоволителни, с цел да усъвършенстват ефикасността на продукта. Освен витамин С, в състава на ампулите откриваме още биопептиди, хиалуронова киселина и минерализираща вода Vichy , които ни оказват помощ в битката против бръчките, в това число и тези вид „ патешки крайник “ в зоната към очите.

Как да използваме ампулите?

Ампулите са налични в кутия от 10 или 30 броя, като можем да използваме една ампула дневно, заран и вечер на добре почистено лице преди да нанесем идващ артикул. Преди да я отворим, нежно потупваме върха й, с цел да се уверим, че цялото наличие е в долната част. След това взимаме една хартиена кърпичка, с която да отчупим гърлото. Поставяме пластмасовия апликатор върху отворената ампула (намира се в кутията), след което отстраняваме неговата капачка.



Така комфортно и елементарно ще можем да нанесем наличието с нежни масажиращи придвижвания върху лицето, като заобикаляме зоната наоколо до очите и към миглите. Има доста приятна текстура и попива бързо, като не оставя неприятно омазняващо чувство. Оставяме да попие към 30 секунди преди да нанесем идващия артикул грижа за кожата.  Добре е да знаем, че ампулата можем да затворим с капачката на апликатора до идващото прилагане, само че то би трябвало да се случи до 48 часа, след което съставките към този момент няма да бъдат дейни. 



Още след първото нанасяне усещаме кожата си по-хидратирана, след 10 – по-мека и сияйна, а след четири седмици – бръчките стават по-малко забележими и лицето възстановява изцяло своя искра. Продуктът можем да носим с нас, даже и в случай че пътуваме и да използваме без значение от вида на кожата ни, минимум тъй като в текстурата му няма никакви аромати. За през нощта марката предлага още едни ампули - Liftactiv Glyco-C Night Peel срещу пигментни петна. Тях също можем да открием в кутия с 10 или с 30 ампули и да допълним грижата за своята кожа.

Е, май сме подготвени за пролетта?



 

С поддръжката на Vichy

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР