Колкото и да страним от обобщения и генерализации, трудно ще

...
Колкото и да страним от обобщения и генерализации, трудно ще
Коментари Харесай

Стилно освежаване на интериора, което сбъдва мечти

Колкото и да страним от систематизирания и генерализации, мъчно ще се откри човек, който да оспори изказванието, че дамите обичаме да имаме избор. Да, не всеки път се оправяме добре с взимането на решения и като цяло, колкото и да е приятна опцията да избираш, от време на време е и затормозяваща и колкото повече избор имаме, толкоз по-трудно избираме. Пословични сме с това. 

Истината е, че доста зависи какви са ползите на съответната жена. Аз да вземем за пример обичам да имам богат избор, що се отнася до обувки, дестинации, движимости за дома и изкуство. Това в никакъв случай не би ме натоварило. От няколко години съм развила истинска страст към интериорния дизайн и защото съм единствено фен - опитвам и ползвам всичко научено в личния ми дом, по тази причина съм безусловно щастлива, когато имам избор за всичко, обвързвано с моето занимание. 

Абсолютно щастлива, да, по този начин се усещах и когато открих, че мога да трансформирам нещо, което смятах за константа във всеки дом - визията на климатика . Не става дума единствено за по-различен дизайн, не че и това не е значимо, а даже за смяна на цвета и материята! Възможно е, само че само с климатиците  HAORI  на  Toshiba .

Този извънреден модел климатици ни показва какво значи грациозност отвън границите и изтънчена хармония, комбинирани с най-хубавите технологии. Новият HAORI има сменящ се текстилен панел в най-различни цветове, с цел да се съчетае съвършено с останалите елементи на вашия интериор.



Щеше ли този хол да наподобява толкоз стилно, в случай че климатикът не беше с персонализиран цвят, а беше просто бяла техника на стената? Със сигурност не.

Вашето домашно пространство заслужава да придобие цялостна обща визия. От вас зависи дали ще предпочетете да съчетаете уреда с настоящия интериор в дома си или да го превърнете в негов акцент. Цветовете са разнородни, а монтирането на текстилния панел става толкоз елементарно, че може и да ви хареса по този метод от време на време да освежавате и предекорирате дома си - променяйки цвета на обичания домакински апарат, климатика HAORI.

Още по-вълнуващо, изключително за всички фенове интериорни дизайнери е, че можете да си изготвите свой личен панел. Този прелестен жълт цвят да вземем за пример е решение и направа на самия консуматор, не на Toshiba.



Разбира се, също е от голяма важност, че климатиците HAORI имат най-високият енергиен клас A+++ както при изстудяване, по този начин и при отопление. С тях може да разчитате на голям брой усъвършенствания като мощен плазмен йонизатор, прецизни филтри Ultra Pure, улавящи до 94% от фините частици.

Magic Coil - новаторското самопочистващо се покритие на вътрешния топлообменник на климатика също ще ви хареса. То създава хлъзгава повърхнина, която попречва залепването на прахуляк и мърсотия върху топлообменника. По този метод замърсяванията се отмиват чрез кондензата и не се натрупва влага и мухъл.

Друг бонус е, че можете да управлявате HAORI от всякъде и когато и да е, употребявайки вашата домашна WI-FI мрежа за непостижим комфорт и енергийна успеваемост. С новото приложение Toshiba Home AC Control пък имате цялостен надзор върху равнището на комфорт, което желаете. 

Защото нищо не може да размени домашния уют, само че пък можем да се възползваме от новите технологии, с цел да го удвоим. Благодаря, HAORI!



С поддръжката на Toshiba

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР