Колкото и да ни се струва понякога, че това с

...
Колкото и да ни се струва понякога, че това с
Коментари Харесай

10 неща, които си крадем от гардероба на французойките тази пролет

Колкото и да ни се коства от време на време, че това с френския изискан е безусловно факсимиле, толкоз ни харесва да се приютяваме в комфорта му, че постоянно намираме ентусиазъм в някоя от тези класики, които сме попивали от улиците на Париж. Точно като бежовия тренчкот, който въпреки и натрапен от английската марка Burberry, постоянно ще свързваме със стила по-скоро на французойките, които обичат да го носят както със семпли, по този начин и с миди рокли на цветя.

 Зелена светлина пред зеления проект на България 7 апр 2022 | Европейската комисия даде зелена светлина за окончателното утвърждение на българския проект за възобновяване...
За към момента хладните дни резервираме късите жилетки, които се постановиха измежду трендовете преди няколко сезона и сега като че ли участват целогодишно в ни. Обичаме да ги носим тъкмо като френските девойки – с дънки или миди пола от сатен. Задължително за тази пролет се снабдихме с най-малко една класическа блуза на райе, както и с oversize риза, още веднъж в райе, само че отвесно.

И защото мини дължините се завръщат, нямаше по какъв начин да не отчетем обстоятелството, че можем да заемем от техни дрешник тези кожени модели, които могат да се носят с боти или ботуши, преди да е станало време за сандали. Въпреки че при французойките постоянно можем да ги забележим съчетани с комфортните балерини, а Жан Дамас преди малко показа няколко нови модела в сбирката на своята марка Rouje. Истинска класика.

Но пък тъкмо тя неотдавна сътвори и капсулна сбирка чанти взаимно с марката Lancel. Модели, които припомнят на обичаните й чанти вид basket и които също прибавяме в днешния ни лист, с цел да го приключим с късите жакети от туид, вършиме дънки с дължина към глезена и миди роклите с флорални претекстове. Неща, които остават във времето и към които постоянно можем да се връщаме. Тази пролет малко по-често.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР