Колкото и да не ни се искаше, вече напълно се

...
Колкото и да не ни се искаше, вече напълно се
Коментари Харесай

Да стъпим по-смело в есента!

Колкото и да не ни се искаше, към този момент изцяло се разделихме с летните си облекла и аксесоари. Но пък постоянно има нещо вълнуващо в обновяването на дрешника, изключително за есента, когато изваждаме на показ меките и топли пуловери, уютните жилетки, елегантните шлифери и обичаните дънки. Добрата вест е, че няма потребност да се разделяме с кецовете, тъй като от Converse за следващ път ни изненадват с модел, толкоз подобаващ за есенно-зимния сезон, че ще бъде нашият must have даже и в най-студените дни.

Така че бързаме да ви представим новата звезда в портфолиото на марката - CHUCK TAYLOR ALL STAR LUGGED 2.0 LEATHER. Те са с присъщия за множеството модели на Converse висок профил, като горната част е направена от кожа и имат дишаща подплата, направена от рециклирани материали. При по-високата странична стена пък има прибавен каучук за повече непоклатимост на самите обувки, а OrthoLite стелката придава спомагателен комфорт на стъпалата през целия ден. Моделът елементарно се разпознава и по изпъкналата гумена подметка, която прави кецовете толкоз подобаващи за неприятното време през този сезон. Така няма да се тормозим, че някой дъжд и даже сняг може да ни свари неподготвени, до момента в който препускаме в динамичността на деня.
 Още един монумент на руската войска осъмна разкрасен 30 окт 2022 | За повторно от началото на годината паметникът на руската войска в Стара Загора осъмва изрисуван, оповестява...


Другото огромно преимущество на тези кецове е, че се оферират в безусловно типичен цветове – в черно, и в бяло, което значи, че можем да ги носим с съвсем всичко в дрешника си. От настоящите необятни дънки през карго панталоните и даже със също толкоз моделните плетени миди рокли. По този метод може да ги включваме в стайлинга си и през работната седмица, в случай че не ни се постанова да съблюдаваме някакъв дрескод, и през уикенда, когато можем да си позволим някое бягство в планината.

С поддръжката на Converse

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР