Колкото и често да чувам думите, че не могат да

...
Колкото и често да чувам думите, че не могат да
Коментари Харесай

Изглаждане на бръчки и фини линии без болка? Да, напълно е възможно!

Колкото и постоянно да слушам думите, че не могат да ми дадат 35 години, кожата ми споделя друго. Зоната към очите всяка заран ми припомня, че единствено след месец и половина ще стана на 36, подпухването „ крещи “ за неналичието на дълъг сън, фините линии по челото издават тревогата ми, само че във време на зараза тя се трансформира в всекидневие за всички ни, а дребните бръчици към устните ми не могат да бъдат прикрити и с най-широката усмивка. Колкото и грижи да поставям вкъщи за лицето си, те се оказват незадоволителни.

Но по какъв начин се пречупва едно момиче, което не обича мъчителни процедури, да се подложи на нещо, което съдържа думите радиочестотен неоперативен лифтинг? Лесно, когато срещне FORMA – една процедура, която съдържа тъкмо тези думички, само че и още една с голямо значение – безболезнена. Да, и аз постоянно съм си мислела, че щом е лифтинг, значи доста ще боли, макар че ние, девойките, умеем да устояваме на болежка, изключително в името на хубостта. Но в този случай няма никаква потребност.

Затова самоуверено пристъпих прага на изящен център , където постоянно намират метод да ме поглезят, а до момента в който се отърсвам от напрегнатия ден с чаша вино в ръка, към този момент ми описват по какъв начин тъкмо ще премине процедурата FORMA, която лишава сред 40 и 60 минути.



След като се почисти лицето, се нанася гел, с цел да може да бъде по-добър и елементарен контактът сред кожата и накрайника на апарата, който се употребява. Той работи с двуполюсна радиочестота, която прониква в дълбочина. Лицето се разделя на няколко зони и те се третират една по една. Единственото, което се усеща, е леко стопляне, само че никога това не е неприятно, а за болежка е ненужно да споделям. Просто няма такава. Единствено по челото се усеща малко повече грапавината на самия накрайник, само че още веднъж няма някакъв дискомфорт. Затова мога изрично да заявя, че процедурата е освен безболезнена, само че и изцяло безвредна. Разбира се, не се предлага по време на бременност или кърмене.



FORMA е подобаваща за всеки вид кожа и за тези от вас, които като мен, не обичат процедури, които са свързани с сечения или убождания, само че в това време търсят оня лифтинг резултат, при който се получава регенериране и подмладяване на кожата. Мога да ви уверя, че още след първата процедура кожата става по-гладка и по-стегната, а бръчките и фините линии по лицето – по-малко изразени. Въпреки това е добре да се създадат сред 4 и 6 процедури, след което да се продължи като поддържаща терапия. А най-хубавото е, че след процедурата няма оздравителен интервал. Има напълно леко зачервяване по лицето, което още на идващия ден към този момент го няма и можете да употребявате ежедневните си подхранващите козметични артикули. И по кое време, в случай че не в този момент, през зимата, да се поглезим точно с тъкмо тази процедура? А аз нямам самообладание да си посрещна 36-ия рожден ден.



Естетичен център се намира в гр. София, бул. " Александър Стамболийски " 130 – 132. Може да запазите час, като се обадите на тел. 0889 38 55 56. Той работи и в този момент при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

С поддръжката на изящен център Reina
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР